PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=540909}
5,9 76 tys. ocen
5,9 10 1 75996
4,9 21 krytyków
Battleship: Bitwa o Ziemię
powrót do forum filmu Battleship: Bitwa o Ziemię

Kolejny illuminacki film...

użytkownik usunięty

Jeszcze na dodatek z ich "ksiezniczką".. Miłego oglądania i dalszego nieświadomego przyzwyczajania się do "tych" tematów. Pozdrawiam;)

dziękuję, bardzo chętnie obejrzę

Napisalem taki temat o tym, ze zydowiska chca wykorzystac ten film do propagowania tego ze wojna jest cool i spowodowac zeby durni mlodzi ludzie wstepowali do armi. Takie pranie mozgu tez z Kate PErry ostanio bylo szkoda ze lady zgaga nie zrobila jeszcze czegos takiego.

dowod: http://www.youtube.com/watch?v=uuwfgXD8qV8&ob=av2e

kto to wlaczy niech zwroci uwage na nazwe "piosenki" + symbolike gwiazd + znak kozy uzywana przez nich.

A co do tematu to nagle wyparowal a napisalem duzo duzo wiecej, no ciekawe czyzby cenzura zydkow na filmwebie zapanowala?

użytkownik usunięty
Hurrus

pisząc cokolwiek niewygodnego w internecie narażamy się... a btw..ponoć Katy P mówiła w jednym z wywiadów, że sprzedała duszę diabłu.. hmmm <myśli>

Duszę się ze śmiechu gdy to czytam. Jest to tak irracjonalistyczne myślenie.

Sturmabteilungman

"znawcy" zawsze znajda temat na sensacje, jak nie w filmie to w "cenzurze". Jesli ten film jest promocja armii no bo Izrael sie szykuje do wojny, i po obejrzeniu tego dziela mlodziez chce walczyc tak jak w filmie, to moim zdaniem poziom inteligencji "znawcow" i zolnierzy jest ponizej punktu krytycznego. Moim zdaniem trzeba byc kompletnym idiota aby po obejrzeniu tego filmu, chciec wstapic do armii. A z tego co wiem, idiotow nie przyjmuja do Navy.

dabram17

wlasnie idiotow sie bierze do armii i tych co chca szybko zarobic a przy okazji troche sie zabawic zabiajajac jakichs "kozojebcow". Idiota czy rzadny forsy nie zapyta dlaczego do nich strzelamy? przeciez to sa ludzie tacy jak my tylko bronia swojego kraju a my nazywamy ich terrorystami

Hurrus

100% się zgadzam! Są jeszcze zdrowo myślący ludzie.

użytkownik usunięty
Sturmabteilungman

zebys sie niezdziwil niedlugo heh

Nigdy nie wątpiłem w to, że Iluminaci istnieją, ale człowieku... Że filmy robią? No i co z tego ja się pytam. Totalnie i kompletnie nie rozumiem kontekstu Twojej wypowiedzi. Gdyby zrobili go sataniści, kosmici, Jezus Chrystus czy sam diabeł to raczej też bym się na tym filmie dobrze bawił. Jeżeli ktoś nie potrafi rozgraniczyć prawdy a fikcji to się kwalifikuje do lekarza, a nie do kina.

użytkownik usunięty
87magnum

Moim zaniem Panowie Iluminaci robią bardzo słabe filmy. Pozdrawiam serdecznie.

Sturmabteilungman

Dokładnie. W tej chwili mam śmiech jak świnia kaszel (cytując klasyka).

Sturmabteilungman

Człowieku, nie znasz tematu to nie krytykuj... ten się śmieje kto się śmieje ostatni. xxkyouxx ma rację - to wszystko idzie zgodnie z ICH planem, którego początki sięgają 1776 roku.

ocenił(a) film na 5

i to jest prawda ,glupio brzmi? ma brzmiec glupio bys wlasnie traktowal to jako durnote i blachostke a NWO idzie dalej ,poczytajcie o iluminatach ich symbolice o tym jak dziala to w hollywood czy przemysle muzycznym wszystko jest w necie ,wiedza jest dostepna jak oni sami mowia to od ciebie zalezy czy po nia siegniesz i sie zainteresujesz maly ulamek uczy sie dostrzega cos ale masy jak stado bydla ma klapki na oczach dzieki ich zabiegom -sytuacja na rynku pracy,tona gadzetow by cie omamic,muzyka,kino itd,GMO,leki kazda dziedzina zycia jest opanowana przez waska grupe dyrygujaca wszystkim ,myslisz ze rzadzi Obama :))? (żart nad zarty)

ocenił(a) film na 5
Richie.25

tzn to bylo nie do ciebie bo widze ze ty jeste sw temacie heh---DO CALEJ RESZTY ;)

ocenił(a) film na 6
Richie.25

Lol ja tam niczego nie widzę, po prostu oglądam filmy, i jakoś nie mam ochoty iść do wojska albo coś podobnego.

toyminator

bo nie jesteś Amerykaninem.

użytkownik usunięty
Richie.25

Nie ma po co czegokolwiek mowić.. Taka jest smutna prawda... To jak rzucanie pereł pod świnie..

Richie.25

Zmiłuj się człowieku co to pierwszą wojnę ludzkość przeżywa ? Jak świat istnieje, tak wojny były, głód, przemoc, mord, gwałty i bez tej wymyślnej teorii illuminati czy, jak tam wyżej wspomniane... ilu ludzi na ziemi tylu myślicieli o rychłym końcu świata, którzy siedzą przy śniadaniu z płatkami i mleczkiem z laptopikiem na kolankach. Zajmij się lepiej czymś pożytecznym i popytaj czy komuś pomoc w domu nie potrzebna, konstruktywnie wypełnisz czas niż tracić go na te bohomazy wymyślone przez, jakiegoś "nawróconego" ....

ocenił(a) film na 1
katarzynastop87

to ty ta z płatkami i mleczkiem z laptopikiem na kolankach? wspolczuje............

schiz

A Tyś ten szlachetny "nawrócony" ? mam pomysł wymyśl nazwę na swoje nauki, wrzuć parę linków w internet, napisz książkę o rychłym końcu świata, posklejaj to wszystko, a za obcych przypnij podobiznę swego avatara, świetne monstrum - może Ci płatki z mlekiem nie będą potrzebne, a jak masz potrzebę to jeszcze mi nawrzucaj bo bardzo się przejmę tym i w nocy nie usnę z przejęcia :) pozdrawiam dobrej nocki :)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
schiz

po formie wypowiedzi wnioskuje, żeś jeszcze niedorośnięty do puszeczki z piwem więc odpuszczam tą głupotę pozostawiając ją Tobie samemu. Pozdrawiam :)

schiz

A niech będzie Twoje na wierzchu, jak powiedziałam wyżej, trzeba niekiedy ustąpić(jeśli jeszcze nie wiesz o co chodzi) :) a resztę sam sobie dopowiesz co Ci wyobraźnia podpowie :) jeszcze raz pozdrawiam i życzę dalszego poszerzania swoich horyzontów :)

katarzynastop87

olej tego trolla-idiote. Rozmowa z nim do niczego dobrego nie prowadzi. Za to uroczo sie wnerwia jak mu sie dokucza :)

schiz

a ty na kolankach sie boisz bo cie bezpańskie psy dosiadają

ocenił(a) film na 1
Richie.25

Zgadzam sie w 100000%

Richie.25

Ludzie ciągle wierzą w to że spisek koncernów farmaceutycznych, chemicznych, kosmetycznych, rolniczych i spożywczych NIE istnieje, nie mówiąc o wojsku, które opryskuje ludzi jak insekty, a rządy wprowadzają fluoryzację wody i coraz więcej cenzurowanego kłamstwa w telewizji dla lepszej kontroli :/

Hurrus

tak tak, wlasnie mial wtedy dyzur Salomon z pejsami, ktory czym predzej wykasowal twoj wpis

Hurrus

Gwiazdki są symbolem ameryki, i są na amerykańskirj fladze, o jaki znak kozy ci chodzilo, bo nie zwróciłem uwagi.

Hurrus

Tak zrzędzicie na tych żydów, wszystko zwalacie na nich... Najśmieszniejsze jest, katolicy, ze chyba zapomnieliście jakiej narodowości jest Jezus.

ocenił(a) film na 1
MINTOR1994

jeszuanskiej.
a zydzi go wydali na smierc bo obrazal ich faryzejskie szmaty i rytualy.

schiz

powinieneś być izolowany

MINTOR1994

Gosciu a kto powiedzial, ze tutaj mowimy o religii? Mowimy o grupie, elicie, ktora rzadzi pieniadzem. I pomysl, ze nie kazdy w polsce jest katolikiem wiec taki twoj komentarz do mnie strzelil jak kamieniem w plot.

Hurrus

Właśnie najśmieszniejsze jest to , że najgorliwsi katolicy, fani Radia Maryja i TV Trwam, "mohery" i temu podobni wyzywają wszystkich naokoło, którzy mają inne poglądy niż oni właśnie od żydów.

MINTOR1994

i jaki to ma zwiazek ze mna? bo chyba nie na darmo podlinkowales swoj komentarz podemnie (jestem ateista jesli chcesz tak bardzo wiedziec)

Hurrus

To bardzo dobrze, i to Ci sie chwali. Ale nie wiem czemu czepiasz się żydów.

użytkownik usunięty
MINTOR1994

Gdyż nie każdy jest szabes-gojem, proszę Pana. Miłej pracy w sobotę, pozdrawiam serdecznie.

Hurrus

A jeszcze jedno. "Mowimy o grupie, elicie, ktora rzadzi pieniadzem." Skąd wyciągasz takie wnioski?

ocenił(a) film na 8

Idiotą to cię nie nazwę,bo mógłbym niechcący idiotów obrazić.

użytkownik usunięty
kroni

Dziękuję serdecznie;). Na przyszłość życzę rozwagi w ocenianiu kogokolwiek zdania na tematy których się nie zna lub się ich nie rozumie.

użytkownik usunięty

Koles lubisz teorie spiskowe, jeszcze o tych ludziach jaszczurach cos opowiedz lol

"Oni" już od jakiegoś czasu przygotowują ludzi do inwazji obcych. Żebyście się nie posrali w majty jak ten czas nadejdzie.

użytkownik usunięty
oliman

Szczerze powiedziawszy nie mamy żadnej pewności czy "oni" maja kontaki z jakimikolwiek obcymi, i nie wiemy czy ci obcy wogole istnieją... Rónie dobrze to wszystko może być jedynie grą, zagrywką, ktora prowadzi do czegos innego..i przygotowuje ludzi do czegoś, co ma nadejść.. Rozeznani wiedza o co mi w tym momencie chodzi.. (znamy te nazwę z banknota jednodolarowego)

Nowy Porzadek! Powiedzialem to! Po co ta tajemniczosc??? Narazasz sie na smiesznosc... 15 minutowy research w internecie to za malo zeby z tak zabawna pewnoscia swego mowic o takich rzeczach, lol... Ale Umbrella to faktycznie majsterzstyk w nagromadzeniu niepokojacej symboliki. Rozeznani wiedza, haha...

użytkownik usunięty
witcher70

a po co mówić wprost i narażać sie na pogarde ze strony innych? no cóż większosc ludzi żyje w swojej ramce i uważa te sprawy za śmieszne.. I zauważ że gdy w moim pierwszym poscie napisałam wyraźnie ILLUMINATI, to ludzie i tak nie zrozumieli o co mi chodzi.. I prawda jest taka, ze jak sie wie, to nie trzeba nic wprost mówić, a ci co maja zrozumieć to zrozumieją... I dzieki za ocenianie mnie;) Kolejny raz ktos mnie nie wiadomo po co ocenia, przeciez mamy wolnosc slowa, czyż nie? i chyba kazdy moze mnieć swoja opinie na jakis temat...

użytkownik usunięty
witcher70

a.. i to się nazywa Nowy Porządek Świata. Tak. Inaczej New World Order (NWO)

I pamiętajcie jak ktoś wierzy w w to że nad nami siedzi nie materialna istota, a jego syn z niepokalanego poczęcia czynił cuda po czym umarł i zmartwychwstał to jest w porządku. Kiedy ktoś mówi że wierzy że obca cywilizacja odwiedza nasza planetę jest chory psychicznie. GOD BLESS AMERICA jołł