PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=540909}
5,9 76 tys. ocen
5,9 10 1 75996
4,9 21 krytyków
Battleship: Bitwa o Ziemię
powrót do forum filmu Battleship: Bitwa o Ziemię

Kolejny illuminacki film...

użytkownik usunięty

Jeszcze na dodatek z ich "ksiezniczką".. Miłego oglądania i dalszego nieświadomego przyzwyczajania się do "tych" tematów. Pozdrawiam;)

schiz

buahahahhah co za pajac bauhahahahahahha

schiz

koles komedia z ciebie haahhahaha :D

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Syrinx

nie spotkałeś jeszcze schiza ? Całe forum ma zawsze z niego polewkę. Największy pajac na filmwebie

max_38

taki sam jak wildecard ten sam rodzaj robala filmwebowego:P

Syrinx

schiz jeszcze nie doszedł do etapu czytania ze zrozumienie

No i chu j, niech sobie będę, niech się nadal z wszystkich wyśmiewają, niech prowadzą swoją globalną "ogłupiającą propagandę"... Szczerze mówiąc mam na to wy je bane ! Nic nie zdziałasz takim gadaniem/pisaniem. Kto chce coś wiedzieć na ten temat i tak się dowie a kto nie chce wierzyć albo nawet zataja to wszystko ch uj NA TO KŁADĘ. Jeśli byś był takim przeciwnikiem Iluminatów/masonów etc, musiałbyś wyjechać na bezludną wyspę, mieszkać w grocie i wpierdaczać własnoręcznie złowione ryby, bo oni są wszędzie. Nawet jak wpiedzielasz sowje płatki z mlekiem na śniadanie, prawdopodobnie oni się na Tobie "wzbogacają"... Każdy wie, że oni są i nawet jeśli wydaje się to irracjonalne, nierealne czy nielogiczne, to ONI ISTNIEJĄ a takie myślenie sprzyja temu co robią. Tylko po ch uj o tym wszystkim pisać nawet na Filmweb'ie, no bez jaj, starczy!

ocenił(a) film na 2
TESALONIK

Ciekawe stwierdzenie nie ma co...czyli lepiej nie robić nic?

Matteuush

Nie powiedziałem/napisałem, żeeby nie robić nic! Tylko, że moje stanowisko w tej sprwie jest jednoznaczne - mam wyje... Poza tym jest szereg czatów, stron inter a nawet zgrupowań, które powstały po to by w jakimś tam stopniu zwalczyć ten stan rzeczy. Odsyłam więc do nich a wy zaśmiecacie Filmweb'a.

Iluminaci rządzą światem i ukrywają się w filmach sf, i ogólnie we wszystkich. Rihanna nocami lata po mieście i łapie koty by złozyc je w ofierze szatanowi w jakiejś tajnej iluminackiej świątyni. W dodatku jest Żydówką i nosi pejsy. Każdy, kto obejrzy Battleship albo inny film stanie się iluminatem który wstąpi do US Army i diabeł będzie nim potem rzucał o ścianę kościoła i obracał jak wskazówkami zegara...., zaraz, co robią faceci w czarnych garniturach w moim pok.....AAAAAAAA (słychac strzały)

Ruhhanna to nie ksiazniczka a ku,rwa illuminati.

ocenił(a) film na 1

Czytając to wszystko aż żal mi sie robi tego jak bardzo ludzie maja wyprane mózgi ... nic dziwnego że Polską rządzi Tusk skoro takie zombie na niego głosują .

ocenił(a) film na 1
skyline8

widze zes fan debilnego filmu Skyline co?

ocenił(a) film na 1
schiz

Nawet nie widziałam tego filmu;/ chodziło mi o coś piękniejszego a mianowicie o Nissana Skylina .... Próbowałeś mnie zjechać czy co ? bo nie rozumiem twojej debilnej odpowiedzi .

skyline8

dziwisz sie patrz wyżej masz przyklady tego jełopka hahahhaha schiz = bauhahahahahahhahahahahahha

ocenił(a) film na 1
Syrinx

nie sraj jelopie. belkocz dalej...

schiz

lepiej ?

Syrinx

takich prostaków jak schiz trzeba tępić

Syrinx

"film obejrzalem z obowiazku krytyka f.
streep-1 klasa. dlatego 2 zamiast 1."
to jest skopiowana wypowiedź schiza. Prawda że śmieszna :) Ten baran uważa się za krytyka :)

ocenił(a) film na 1
skyline8

probowalem zjechac skyline'a

ocenił(a) film na 1
skyline8

Nissana Skylina? auto?

ocenił(a) film na 1
schiz

Nie kur,wa hulajnoga ...;/

ocenił(a) film na 1
schiz

oh dear lord.. ile ty masz lat dzieciaku(po twoich wypowiedziach widać, ze dalej dzierżysz kupę w pampersie) idź się bawić klockami lego, a jak dorośniesz to wtedy pogadamy ...

skyline8

no co ty klocki lego to dla niego za skomplikowana sprawa :/ jak on instrukcje odczyta ?:D

ocenił(a) film na 1
Syrinx

To dobrze przynajmniej większe prawdopodobieństwo , ze się nimi udławi ;D

ocenił(a) film na 1
skyline8

jakimi samochodzikami zapindalasz po piaskownicy maluszku?

ocenił(a) film na 1
schiz

http://www.youtube.com/watch?v=2Svwm_k9hYk

skyline8

to jest skopiowana wypowiedź schiza. Prawda że śmieszna :) Ten baran uważa się za krytyka :)

schiz

i znów cie durniu zablokują :)

skyline8

nie pisz mu tak bo jeszcze uwierzy :)

schiz

widzę że nadal debilem jesteś. Nic ci nie przechodzi. No nic. Będziemy leczyć aż do skutku :)

Film oczywiście na pewno jest z cyklu made by NWO ale jako całość to efektowne kino, przy skyline czy B. Los Angeles bardzo człowiek nie wiedział po co właściwie te filmy powstały, były nudne i przedstawiały jedynie bezradność ludzi. Battleship jest odwrotnie, pod koniec filmu okręty dały nieźle popalić technice obcych :).

ocenił(a) film na 1
blufan

efektowne kino????? buhahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nieefektowne GÓWNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

schiz

co za frustrat bauhahahah :D ahhahahahaha komedia w tym temacie dzieki tobie hahahahahhaha! pozdro

schiz

jak widać ty to wiesz. Ale normalny człowiek nie musi

schiz

cóż za wyrafinowany język. Charakteryzują się nim prostaki i przygłupy

schiz

ocenił(a) film na 4

właśnie wróciłem z seansu.. nie wiem co ten film ma wspólnego z tą grą battleship prócz nazwy. Fakt, że była jedna scena która wyglądała jak to "próbowanie zatopienia statku.

co lepsze, postacie przypominały mi HALO 1-3

iluminaci to chrześcijańska propaganda.