Jeszcze na dodatek z ich "ksiezniczką".. Miłego oglądania i dalszego nieświadomego przyzwyczajania się do "tych" tematów. Pozdrawiam;)
No i chu j, niech sobie będę, niech się nadal z wszystkich wyśmiewają, niech prowadzą swoją globalną "ogłupiającą propagandę"... Szczerze mówiąc mam na to wy je bane ! Nic nie zdziałasz takim gadaniem/pisaniem. Kto chce coś wiedzieć na ten temat i tak się dowie a kto nie chce wierzyć albo nawet zataja to wszystko ch uj NA TO KŁADĘ. Jeśli byś był takim przeciwnikiem Iluminatów/masonów etc, musiałbyś wyjechać na bezludną wyspę, mieszkać w grocie i wpierdaczać własnoręcznie złowione ryby, bo oni są wszędzie. Nawet jak wpiedzielasz sowje płatki z mlekiem na śniadanie, prawdopodobnie oni się na Tobie "wzbogacają"... Każdy wie, że oni są i nawet jeśli wydaje się to irracjonalne, nierealne czy nielogiczne, to ONI ISTNIEJĄ a takie myślenie sprzyja temu co robią. Tylko po ch uj o tym wszystkim pisać nawet na Filmweb'ie, no bez jaj, starczy!
Nie powiedziałem/napisałem, żeeby nie robić nic! Tylko, że moje stanowisko w tej sprwie jest jednoznaczne - mam wyje... Poza tym jest szereg czatów, stron inter a nawet zgrupowań, które powstały po to by w jakimś tam stopniu zwalczyć ten stan rzeczy. Odsyłam więc do nich a wy zaśmiecacie Filmweb'a.
Iluminaci rządzą światem i ukrywają się w filmach sf, i ogólnie we wszystkich. Rihanna nocami lata po mieście i łapie koty by złozyc je w ofierze szatanowi w jakiejś tajnej iluminackiej świątyni. W dodatku jest Żydówką i nosi pejsy. Każdy, kto obejrzy Battleship albo inny film stanie się iluminatem który wstąpi do US Army i diabeł będzie nim potem rzucał o ścianę kościoła i obracał jak wskazówkami zegara...., zaraz, co robią faceci w czarnych garniturach w moim pok.....AAAAAAAA (słychac strzały)
Czytając to wszystko aż żal mi sie robi tego jak bardzo ludzie maja wyprane mózgi ... nic dziwnego że Polską rządzi Tusk skoro takie zombie na niego głosują .
Nawet nie widziałam tego filmu;/ chodziło mi o coś piękniejszego a mianowicie o Nissana Skylina .... Próbowałeś mnie zjechać czy co ? bo nie rozumiem twojej debilnej odpowiedzi .
"film obejrzalem z obowiazku krytyka f.
streep-1 klasa. dlatego 2 zamiast 1."
to jest skopiowana wypowiedź schiza. Prawda że śmieszna :) Ten baran uważa się za krytyka :)
oh dear lord.. ile ty masz lat dzieciaku(po twoich wypowiedziach widać, ze dalej dzierżysz kupę w pampersie) idź się bawić klockami lego, a jak dorośniesz to wtedy pogadamy ...
to jest skopiowana wypowiedź schiza. Prawda że śmieszna :) Ten baran uważa się za krytyka :)
Film oczywiście na pewno jest z cyklu made by NWO ale jako całość to efektowne kino, przy skyline czy B. Los Angeles bardzo człowiek nie wiedział po co właściwie te filmy powstały, były nudne i przedstawiały jedynie bezradność ludzi. Battleship jest odwrotnie, pod koniec filmu okręty dały nieźle popalić technice obcych :).
efektowne kino????? buhahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nieefektowne GÓWNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
właśnie wróciłem z seansu.. nie wiem co ten film ma wspólnego z tą grą battleship prócz nazwy. Fakt, że była jedna scena która wyglądała jak to "próbowanie zatopienia statku.
co lepsze, postacie przypominały mi HALO 1-3