0.00???? Jak ja niby mam obejrzeć ten film??!! Dzięki ci, przegenialny TVN-ie! Pewnie, że lepiej dać Shreka (którego widzieli wszyscy po 10x), niż ten genialny film, który sami reklamowaliście od kilku miesięcy!
kpina jakaś...też chce obejrzeć ten film, ale wczesniej bede musiała zafundowac sobie dawke kofeiny:/ grr.. niech jeszcze później puszczają filmy to na pewno liczba widzów wzrośnie...phi, pozdrawiam
Od tego shreka mam juz shrake. Dajcie spokoj. Przeciez to lecialo na tvn'ie chyba z 2 miechy temu. Jak juz to mogli shreka puscic gdzies tak o 14 zamist batmana, wielka hece bowfingera przesunac na 20.00, a lebowskiego na 22.00. TVN robi se jaja na wielkanoc po prostu
Co tak przeżywacie? Jest o 0:00 to sie ogląda o 0:00 i nic sie na to nie poradzi. Ja w każdym razie nie mam nic przeciwko oglądaniu filmów o tej porze.
Jakis czas temu w Media-Markt widziałem DVD w cenie 10 zł, ale nie mialem kaski. Jak ktos ma blisko i lubi film to niech zajrzy, moze jeszcze jest
Północ jast okei przecież jutro nie musicie iść do pracy ,dacie rade,ja na bank obejżee
Ba! Ja też będę oglądał pomimo, że jutro wstaję wcześnie rano z powodów... religijnych;) Ale nie mogę przegapić tej najlepszej komedii, jaką w życiu widziałem!
wlasnie wlasnie, na szczescie od czego jest wideo i nastepne popoludnie wygodnie przelezane przy tym filmie, no i mozna przewinac reklamy, przez ktore trwa on dluzej niz do 3 buff
taaa
o 12.10 jest jakiś Dudley czy coś
a Shreka i tak dzisiaj powtórzą o 14.45
wszystko powtórzą po parę razy a Lebowskiego nie
barany