Czy Heather znalazla palec Josha? Bo nie moglam tego rozpoznac. A co stalo sie z Mikiem? Zostal powieszony?
hmmm.... powiem szczerze, że to chyba nie byla żadna konkretna czesc ciala...
Mike chyba nie byl powieszony... gdyby juz nie zyl, to by tak nie stal, a nie wisial troche nad ziemia, liny tez nie moglam zauwazyc. on chyba po prostu czekal na swoją kolej (tak, wiem, że to nie do końca logiczne, ale nic innego mi nie przychodzi do glowy)
0_0
Ale najpierw pokazali jak jego kamera spadla na ziemie, czyli go np ktos mogl uderzyc w glowe. A mi sie wydaje, ze on na linie wisial, bo troche tak sie bujal..
Dzieki za odp
Mike stał pod ścianą. To jest nawiązanie do Kyliego Brodiego jednego z porwanych dzieci przez Rustina Parra. Kyle Brody stał w rogu piwnicy twarza do sciany i czekal na swoja kolej kiedy Rustin zabije juz dzieci ale tylko jemu udało sie uciec. Mike tak samo stał jak Kyle. Polecam grę Blair Witch vol. 1 tam jest scena gdzie wszystko by Ci sie wyjasnilo. Nie bede juz mowil co to za scena
To były zęby a nie palec . Widać było że są białe , pozatym były takie małe a palec przecierz jest większy :P
Racja gówno mam w D....chyba jak każdy a Ty nie? Znam ten film od podszewki i na 100% nie byly to zęby :/
Cóż, mnie też bardziej przypominało to ząb trzonowy. Są dość duże i mają charakterystyczne korzenie :P
zeby to byly czy tam zab... tworcy o tym mowili bo rzeczywiscie ciezko dojrzec. w zamysle to mialo byc cos obrzydliwego czego nie rozpoznaja widzowie i o czym beda snuli domysly.
to miały być wnętrzności bo w trakcie filmu na początku oni mówili coś że właśnie znajdywane zostawały wnętrzności zabitych...
Nie, mówili, że zabici byli patroszeni, a to nie to samo. :) A w tej
szmacie był zakrwawiony ząb, specjalnie się przyglądałem.
;p A mi się wydawało, że to był ten wisiorek ( taki wielki ząb, czy co to on tam na szyi nosił), który on miał już od początkowych scen filmu.
Ps. Mama nazwała to coś mózgiem...
Heather znalazła chyba kawałek języka Josha a potem jak bardziej odsłonęła ten kawałek materiału widać było zęby... Tak mi się wydaje. A co do Mike'a to szczerze mówiąc nie wiem. Po prostu stał przy ścianie i tyle ;)
Dlaczego stał przy ścianie było wyjaśnione w filmie. Ktoś im powiedział,
że Rustin Parr, kiedy mordował te dzieci, zawsze brał je do piwnicy
dwójkami. Jedno z nich stawało twarzą do ściany, a drugie w tym czasie
mordował. Mówił, że nie może wytrzymać ich wzroku na sobie.