mało się działo . owszem były momenty przerażające , ale więcej było takich w których
czekało się na ten strach . Końcówka dla mnie nie zrozumiała , ale można się tego
spodziewać .
i jeszcze jedno - ktoś wie o tej wiedźmie prawdziwego ?istniała ? może ten film to faktycznie
nagranie prawdziwe ?
Nie, nie sądzę aby to nagranie było prawdziwym. U mnie również to samo, nuda! Mnie nic nie przeraziło jedynie końcówka filmu była niezrozumiała dla mnie. Schodzili po tych schodach, po czym było słychać przeraźliwy krzyk tej dziewczyny "Mike"-chłopak stał w rogu, potem chyba ją "coś" zabiło. Dziwny film, nie był ani trochę straszny. Dziwny! Jedynie jak już wspomniałam ta końcówka zastanawiająca.
najstraszniejsze jest to ,że było tak na prawdę a film to jedynie pokazuje ale w słaby sposób :) i dowiedziałem się , że to nie jest nagranie to oryginalne .
źle mnie zrozumiałeś :-] albo ja źle napisałem , to napiszę jeszcze raz - ten film to tylko film , nie jest to oryginalne nagranie z kasety . ;d
Tak, tak. Właśnie się zastanawiałam, nie mogłam uwierzyć iż mógłby być to oryginalne nagranie. :)
Pozdrawiam! :)
Wiesz co, czytałam na wielu strona i forach co do prawdziwej historii. Nie zdarzyło się nigdy coś takiego! Reżyser rok przed nagraniem filmu napisał do gazet z jakąś wymyśloną historyjką. Po co? Aby mieć więcej kasy z filmu, któłry powstał rok później. Aktorzy grający w nim do końca byli przekonani, że coś takiego naprawdę miało miejsce. xD