PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=847}

Blair Witch Project

The Blair Witch Project
1999
6,3 127 tys. ocen
6,3 10 1 126772
6,4 34 krytyków
Blair Witch Project
powrót do forum filmu Blair Witch Project

Ci co mowia ze film jest slaby, ze spac sie chce, ze nie straszny, ze gniot niech sie schowaja i posluchaja.
Film jest naprawde niezly. Lepszy od tworow typu hostel, pila czy jakies tam chadzace trupy.
Kto mowi ze nie straszny, ze sie nie przestraszyl zwyczajnie klamie. Ciekawe jakby siedzial sam w pokoju o polnocy i nikogo nie bylo w domu. i rozwalil glosniki zeby slyszal dokladnie odlosy. Wtedy niech sie madrzy.
Ale tego nikt nie powie ze sie zesral w gacie ogladajac i ze nie wybierze sie do lasu noca juz nigdy.
Nie podoba sie to nie ogladac i tyle. Mozecie dalej jarac sie pila i innymi wyrobami horro podobnymi.
Film jest ciekawy, wciaga jak dobre bagno, nawet straszny. Mi sie podobal 8/10

użytkownik usunięty
czejen73

"Siedzial sam w pokoju o polnocy i nikogo nie bylo w domu. i rozwalil glosniki zeby slyszal dokladnie odlosy." - Dokładnie tak było w moim przypadku ;D

"nie wybierze sie do lasu noca" - Często chodzę z psem na spacer w nocy, taką drogą przez las ;) Jeszcze nic mnie nie zjadło ;P

ocenił(a) film na 1
czejen73

Film jest fatalnie zrealizowany, żałosny i strasznie nudny... Ja lubię horrory ale takiej padaki jeszcze nie widziałem i ten film jak najbardziej zasługuje na 1/10