PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=847}

Blair Witch Project

The Blair Witch Project
1999
6,3 127 tys. ocen
6,3 10 1 126772
6,4 34 krytyków
Blair Witch Project
powrót do forum filmu Blair Witch Project

Kilka pytań

użytkownik usunięty

* czym był ten kisiel na ubraniach chłopaka?
* dlaczego ten ziomal stał na końcu pod ścianą?

użytkownik usunięty

i jeszcze jedno:
* co było w tym zawiniątku ?

ocenił(a) film na 4

Chyba ząb?

ocenił(a) film na 10

1. maź wiedźmy :)
2. bo właśnie miał zostać zmasakrowany i się do tego szykował :))
3. serce wyjęte z piersi zabitego chłopaka :)))
POKOJOWY NOBEL za poczucie humoru - dla Ciebie. :)))

został "opętany" przez wiedźmę? I co tam było że wszyscy w tej piwnicy padali i (chyba) tracili przytomność? o_O

ocenił(a) film na 7

odp1.
być może ejakulat jednego ze współtowarzyszy
odp2
być może sikał
odp3.
być może coś

I to jest fajne w tym filmie porusza wyobraźnie i zmusza do napisania swojego własnego scenariusza. Może jakaś siła nadprzyrodzona, może jakiś szaleniec, a może sami wprowadzali się w obłęd. Opcji jest wiele- i jak wiele zależy od nas. Skupiałem się, starałem się ogarnąć strach i beznadziejną panikę bohaterów. Film wciągający i co najważniejsze po wyjściu z kina długo się nad nim zastanawiałem. I bez flaków, hektolitrów krwi i grubych milionów da się stworzyć obraz "poruszający".
A kierowanie się marketingiem filmu przy jego ocenie uważam za wielkie nieporozumienia.
W tej klasie filmów jest to jedna z moich ulubionych pozycji.
Polecam Gorąco!

ocenił(a) film na 8
Alternatyw

Tak, to jest świetne w tym filmie. Do końca nie wiemy, co się stało... w dużej mierze zawiniła psychika studentów.

1 nie wiem
2 na początku ludzie opowiadają o jakimś dziadku który zabijał dzieci. Brał je po dwoje i jedno stało twarzą do ściany a drugie zabijał. Wygląda na to że tutaj Mike był tym przy ścianie a dziewczyna tym drugim.
3 nie wiem

Twórcom udało się coś nowego. Gratulacje.