PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=847}

Blair Witch Project

The Blair Witch Project
1999
6,3 126 tys. ocen
6,3 10 1 126417
6,1 44 krytyków
Blair Witch Project
powrót do forum filmu Blair Witch Project

Magia plotek

ocenił(a) film na 6

Zaczęłam oglądać film z przeświadczeniem, że to prawda. Gdy 7 minut przed końcem
zobaczyłam na necie, że to zwykła ściema upadł główny atut filmu. W sumie nic się nie
dzieje, nie ma strasznych momentów, napięcie podtrzymuje jedynie "to zdarzyło się
naprawdę",ale się nie zdarzyło... cóż chociaż nie boję się już tak bardzo lasu (miałam
powody by się bać - 2 razy zgubiłam się w lesie na wiele godzin - mnóstwo strachu...)

ocenił(a) film na 7
madeleinq

Czytałem o tym lesie, ponoć sporo osób tam "się gubi" ;d A co do Twojej wypowiedzi... y oglądając film serfujesz po necie? Dziwne ;p

ocenił(a) film na 6
Mailo91

jak się nazywa ten las? wracając do surfowania w necie podczas filmu - musiałam się przenieść na komputer, a mam oryginał i nie dało się pominąć reklam... więc poszperałam.. ;p

ocenił(a) film na 7
madeleinq

Las Aokigahara

Mailo91

Las Aokigahara to słynny las samobójców w JAPONII. Akcja BWP dzieje się w Stanach. Ktoś chyba opuścił lekcje geografii w szkole. Albo jeszcze ich nie zaczął.

ocenił(a) film na 7
jgfgh

Jakbym nie wiedział ;] Wcześniej źle napisałem, powinno być czytałem o podobnym lesie... i z geo na pewno byś mi nie podskoczył ^^ gdyby nie wikipedia gówno byś wiedział.

Mailo91

A co ma las samobójców do zwykłego lasu, októrym na potrzeby filmu wymyślono legendę o wiedźmie w nim mieszkającec? Ojej. GÓWNO.
No pewnie, masz 5 w 2 klasie gimnazjum? Gratuluję! W takim razie NIKT Ci nie podskoczy. Co do mojej wiedzy, gówno wiesz dzieciaczku więc się nie wypowaidaj. I siedź cicho lepiej zamiast się tak ośmieszać. Bless.

madeleinq

Nie rozumiem w ogóle jak można w to uwierzyć. Ja pier.dolę...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Mailo91

,,(...)czytałem o podobnym lesie...'' jak w filmie
,,A czy trzeba nawiązywać do filmu?''
Twoje wypowiedzi. Oj dziecinko, coś CI się już chyba miesza, sam sobie przeczysz :( smutne. Żegnam, prowadzenie rozmowy z kimś tak głupim jest po prostu nudne. Mimo to dziękuję, dawno się tak nie uśmiałam jak teraz, czytając Twoje posty!

ocenił(a) film na 7
jgfgh

Nie no, 12 lat, że tylko wyzywać potrafisz? Moze na twoim "sprawdzianku" takie pyt. jak stolica Hiszpanii jest, więc pzdr. ;] ale nie u mnie.
Trzeba trochę pomyśleć to byś wiedział o co mi chodzi. Ale czytanie ze zrozumieniem dla niektórych sprawia problem, więc nie dziwię ci się ^^ i fajnie spamujesz tak przy okazji

ocenił(a) film na 4
madeleinq

Kiepski film, myslalam ze bedzie to cos ciekawego, a nie był on ani straszny, ani wciągający, ani nic, pozatym majac kamere i osoby, ktore potrafia grac to malo doswiadczony ktokolwiek moglby nakrecic cos takiego.

ocenił(a) film na 7
TakaJedna93

Samo nakręcenie to nie wszystko i wątpię by ktokolwiek mógł coś takiego nagrać, zwłaszcza, że 13 lat temu.