PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=847}

Blair Witch Project

The Blair Witch Project
1999
6,3 126 tys. ocen
6,3 10 1 126417
6,1 44 krytyków
Blair Witch Project
powrót do forum filmu Blair Witch Project

Nudy..

ocenił(a) film na 5

Zero akcji, tylko panikujący ludzie zagubieni w lesie. Miałem nadzieję, na jakieś zaskoczenie, nagłe zwroty, a tu nic...

Victor95

wiesz ten film jest oparty ze znalezionych filmów po nich więc musiało być wszystko co na ich kasetach czy na czymś :) a jak by pokazali wiedźmę to ad razu by było wiadomo że to morze być nie prawda że ona i tak jest zmyślona z tego samego powodu nie pokazywali kosmitów w czwartym stopniu :)

ocenił(a) film na 5
QURIER

Po pierwsze, ten film nie jest autentycznym nagraniem jakiegos bobka z kamerką, tylko normalnie wyreżyserowanym materiałem. Po drugie "może", a nie "morze" ;d. Po trzecie, jako, że oglądnąłem mase horrorów i mam jakąś tam skalę porówanwczą uważam, iż film jest tak samo "dobry" jak Paranormal Activity". Nie wiem, może i nie gustuję w tego typu straszydłąch xd, aczkolwiek staram się patrzeć obiektywnym okiem i mówię, że filmowi wiele brakuje do prawdziwego horroru. Fakt, była to jedna z pierwszych tego typu produkcji, nie mniej jednak, nie było w niej takiej samej akcji jak chociażby w "Rec", dlatego dla mnie film to nuda.

ocenił(a) film na 10
Victor95

bla bla kolejne dzieci spece od filmów. Akcja to ma być tylko bieganie / rżnięcie i pokazywanie krwii ? Dorośnij.

ocenił(a) film na 10
Victor95

akcji dużo, nie zguebieni tylko uwięzieni, trzeba było nie spać to byś miał zaskoczenie.

ocenił(a) film na 5
Movie_Crash_Man

O znalazł sie zagorzaly fan bwp.Wiesz co, osobiście wole już to "bieganie / rżniećie i pokazywanie krwi"(oczywiście, jeśli to wygląda w miare efektownie) niż bieganie po lesie :P. Nie przepadam za bwp i tym podobnym. Wiem, wiem.. nie dorosłem i się nie potrafię wczuć. Wiem też, że będziesz bronił swojego i nie odpuścisz. Trudno przyjmij do wiadomości, że tego da się nie lubić i średnio mi się spodobało. Ludzie mają różne gusta, no nie ?!

Victor95

człowieku nie krzycz tak, wiem że Ci się nie spodobał ale nie musisz tak do wszystkich szczekać to że masz pięć lat nie oznacza że jesteś taki przemądry