Zero akcji, tylko panikujący ludzie zagubieni w lesie. Miałem nadzieję, na jakieś zaskoczenie, nagłe zwroty, a tu nic...
wiesz ten film jest oparty ze znalezionych filmów po nich więc musiało być wszystko co na ich kasetach czy na czymś :) a jak by pokazali wiedźmę to ad razu by było wiadomo że to morze być nie prawda że ona i tak jest zmyślona z tego samego powodu nie pokazywali kosmitów w czwartym stopniu :)
Po pierwsze, ten film nie jest autentycznym nagraniem jakiegos bobka z kamerką, tylko normalnie wyreżyserowanym materiałem. Po drugie "może", a nie "morze" ;d. Po trzecie, jako, że oglądnąłem mase horrorów i mam jakąś tam skalę porówanwczą uważam, iż film jest tak samo "dobry" jak Paranormal Activity". Nie wiem, może i nie gustuję w tego typu straszydłąch xd, aczkolwiek staram się patrzeć obiektywnym okiem i mówię, że filmowi wiele brakuje do prawdziwego horroru. Fakt, była to jedna z pierwszych tego typu produkcji, nie mniej jednak, nie było w niej takiej samej akcji jak chociażby w "Rec", dlatego dla mnie film to nuda.
bla bla kolejne dzieci spece od filmów. Akcja to ma być tylko bieganie / rżnięcie i pokazywanie krwii ? Dorośnij.
akcji dużo, nie zguebieni tylko uwięzieni, trzeba było nie spać to byś miał zaskoczenie.
O znalazł sie zagorzaly fan bwp.Wiesz co, osobiście wole już to "bieganie / rżniećie i pokazywanie krwi"(oczywiście, jeśli to wygląda w miare efektownie) niż bieganie po lesie :P. Nie przepadam za bwp i tym podobnym. Wiem, wiem.. nie dorosłem i się nie potrafię wczuć. Wiem też, że będziesz bronił swojego i nie odpuścisz. Trudno przyjmij do wiadomości, że tego da się nie lubić i średnio mi się spodobało. Ludzie mają różne gusta, no nie ?!