PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=847}

Blair Witch Project

The Blair Witch Project
1999
6,3 127 tys. ocen
6,3 10 1 126783
6,4 34 krytyków
Blair Witch Project
powrót do forum filmu Blair Witch Project

a potem bali się iść do domu.Top jeden z najstraszniejszych horrorów przez to że jest taki realistyczny.

tomasz_user

Zapomniałem dodać że oglądaliśmy ten film :)

ocenił(a) film na 4
tomasz_user

Czego wyście się bali to nie wiem? Co Was tak przeraziło?

Hamster333

cały film a co niby. Jedynie Omen i Lśnienie to straszniejsze horrory od Blair

ocenił(a) film na 4
tomasz_user

Oglądaliście go będąc w podstawówce?? Jeśli tak to wiele wyjaśnia co do
takim strachem po tym czymś co nie powinno być horrorem...

Hamster333

tak to była 6 klasa podstawówki. ale i tak jest bardzo realistyczny, a najbardzier człowiek boi sie oglądania takich filmów.

ocenił(a) film na 10
tomasz_user

Realizm, coś w tym jest, taka czysta forma strachu.
Ale 2 część to było dno kompletne.

ocenił(a) film na 10
tomasz_user

ja miałem to samo haha, nas trzech i jedna pipka, odwieźliśmy ją pod dom, miała 10 metrów na ścinkę przez krzaki i żaden z nas nie wysiadł z autka :D

GarguSsi

Jak się gówno widziało to BWP faktycznie mogło przestraszyć i być jednym z najstraszniejszych horrorów. Skoro to było w 6 klasie podstawówki to nie ma się co dziwić.

BWP oglądałem jakieś 5 lat temu i byłem strasznie rozczarowany. Film totalnie przereklamowany i niestraszny.
Dzieciaki się podjarały bo nie znają historii kinematografii i myślały, że to pierwszy film tego typu będąc święcie przekonanymi że są świadkami czegoś wyjątkowego.

allan_houston

A możesz podać mi kilka tytułów filmów tego gatunku? bo muszę porównać który najleprzy, bo wg mnie chyba jedyny chorror bez trupów, flaków, krwi po którym ciężko zasnąć. Dla mnie rewelacja w swoim gatunku.

użytkownik usunięty
Dafnee

BWP = the best horror EVER.................................