mają lepszą fabułę niż to coś. Myśłałem że to będzie fajny horror ale sie myliłem, chyba przez godzinę nic się nie stało, dalej mi się nie chciało oglądać.
Jak nie ogladales do konca to nie oceniaj i widocznie fabuła zbyt trudna jak na Ciebie skoro nic nie zrozumiales ...
Film jest bardzo dobry polecam.
Widziałem stanowczo dość by móc wypowiedzieć się o tym filmie, i dodam że podchodziłem do niego pozytywnie, bo lubię horrory, ale kurna horrory chyba powinny straszyć a o tym czymś nie można tego powiedzieć.
użyj wyobraźni ;) to nie jest piła ani hostel, że w filmie muszą wylewać hektolitry krwi, żebyśmy mogli się "bać".
dokładnie, nie wiem w ogóle jak ktokolwiek może się 'bać' na takich filmach jak np. hostel albo jakies drogi bez powrotu.. nie wiem - mnie to w ogóle nie rusza, za to pamiętam że jak kiedyś oglądałem blair witch to jak najbardziej mnie wystraszył , te odgłosy w nocy z tego lasu itd (wtedy myślałem że ten film to tak serio taśmy tych studentów :D). Inne horrory które mnie wystraszyły tak dość to [Rec] i Paranormal Activity ;) ps. właśnie będę oglądał blair witch project po raz drugi w życiu ps2. kupiłem go z gazetą na dvd chyba za 2 zł jakiś czas temu :D