PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=847}

Blair Witch Project

The Blair Witch Project
1999
6,3 127 tys. ocen
6,3 10 1 126772
6,4 34 krytyków
Blair Witch Project
powrót do forum filmu Blair Witch Project

Film zasługuje na ocenę nie większą niż 4 i wogóle nie rozumiem jak ludzie podniecają się nim się się po nim boją....praktycznie nic się nie dzieje....ktoś może powiedzieć ,że to zaleta ,ale wg mnie to wada.Ode mnie naciągana czwórka.Z takim budżetem mogli zrobić film niezły ,albo nawet na 7/10 ,ale zmarnowali potencjał.Napewno nie bardziej niż Avatar ,któremu już na starcie mógł mieć 10 ,a dostał ode mnie 6 czyli 4 ,a tu z 3 punkciki stracili patrząc tak filmwebową ocenę ,a moja jest taka - przeciętniak

ocenił(a) film na 7
Heroes222

Hmm za 60k mogliby zrobić lepszy film? Tylko, że te 60k to samo utrzymanie obsady i sprzet (zero efektów specjalnych itp). Wiec jak?
A co do podniecania: Wiele osób oglądało to za czasów ograniczonego dostepu do sieci, film był reklamowany jako dokument i tak wyglądał, w dodatku akcja promocyjna była bardzo zbliżona (mówi sie, że nawet grający w nim aktorzy nie wiedzieli, że to ma być coś wiecej niż dokument na temat wiedźmi sprzed 100 lat bodajże, dlatego można stwierdzić, że grali realistyczniej niż 99% aktorów, bo nie grali).

ocenił(a) film na 4
Dealric

No mogli zrobić lepszy film.Możliwe ,że nawet ja dałbym radę jeśli miałbym te 60 k ,ale mój budżet domowy to góra 50 euro i za tyle filmu nie zrobie