Jak na mój gust nic się tam nie dzieje, ni to straszne ni to śmieszne xD ;) No, ale każdy ma swoje zdanie ;p
gratuluję braku gustu za tematykę: zakładaniu tematów o guście co można porównać do - lubisz ser jesteś ch*y.
Ludzie weźcie trochę tymi mózgami zanim coś piszecie...bo potem się z nas inne kraje śmieją...
Człowieku forum jest po to by wyrażać swoje zdanie ;/ Ja stwierdzam, ze film jest słaby i gratuluje ludziom gustu...
A to, że Ty piszesz tutaj teksty typu" Ludzie weźcie trochę tymi mózgami" (co w ogóle nie zostało napisane ' po polsku') świadczy o Tobie.
A inne kraje to się z nas śmieją, bo mamy idiotów w rządzie ;)
Że Tobie film się nie podobał nie oznacza to ze innym też. Pisząc że gratulujesz gustu obrażasz te osoby. Patrząc na ocenę tego filmu i ilość głosów to właśnie ty masz coś z gustem że w ogóle ci się nie podobał. Zastanów się dwa razy zanim coś napiszesz i zaczniesz obrażać innym. Zachowanie dziecka NEO. A tak w ogóle to o gustach się nie rozmawia :D
Jeśli o gustach się nie rozmawia, to tak na dobrą sprawę nie powinno być żadnych rzeczy typu forum....
Ja mam coś z gustem? Raczej się cieszę, że się wyróżniam i nie dążę ślepo za tym co innym się podoba ;D
Dzieckiem NEO raczej nie jestem, prędzej Ty , skoro tak piszesz.
Dziękuję Ci za miłą wymianę zdań. Ja mam swoje-Ty także.
Pozdrawiam. Dyskusję uważam za zamkniętą ;))
Mówię tylko że jak wyrażasz swoją opinie to nie obrażaj innych bo to niegrzecznie.
Dziękuję za uwagę :D
ja uważam, że ten film jest dobry. na pewno nic ponad to.
temat był zakładany, właśnie w celu wymiany zdań o gustach (sądząc po treści), skoro później wychodzi tekst spod Twojej klawiatury: "o gustach się nie rozmawia", to ja osobiście widzę tu mały absurd :) zresztą Ci którzy uważają, że o gustach się nie dyskutuje są po prostu słabi i boją się wymiany zdania, ponieważ nie potrafią bronić swoich poglądów.
jeśli jesteśmy przy gratulacjach, szczerze gratuluję odwagi, z powodu wystawienia oceny "bardzo dobry" serialowi pt. "Świat według Kiepskich". To dopiero bezguście...
Najpierw sam krytykujesz czyiś gust, a po chwili wykręcasz się sianem i aby uniknąć krytyki mówisz o gustach się nie dyskutuje. Jeżeli nie potrafisz argumentować swojego zdania to nie wypowiadaj się.
wg mnie film straszy jak mało który, po prostu trzeba mieć troszkę wyobrazni, nie wszystko musi być podane na tacy
ja się zgadzam z autorem, dla mnie ten film to NIEPOROZUMIENIE. ani śmieszny, ani straszny, po prostu WIELKIE NIC. ale to już tylko moja opinia i mój gust jak to zostało wyrażone wczesniej. Nie polecam ze swojej strony.