PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=847}

Blair Witch Project

The Blair Witch Project
1999
6,3 127 tys. ocen
6,3 10 1 126772
6,4 34 krytyków
Blair Witch Project
powrót do forum filmu Blair Witch Project

Jak ktoś mówi, że ten film jest dobry to gratuluję gustu...

Falter

dlaczego słaby ;)

QURIER

Jak na mój gust nic się tam nie dzieje, ni to straszne ni to śmieszne xD ;) No, ale każdy ma swoje zdanie ;p

ocenił(a) film na 10
Falter

gratuluję braku gustu za tematykę: zakładaniu tematów o guście co można porównać do - lubisz ser jesteś ch*y.
Ludzie weźcie trochę tymi mózgami zanim coś piszecie...bo potem się z nas inne kraje śmieją...

Movie_Crash_Man

Człowieku forum jest po to by wyrażać swoje zdanie ;/ Ja stwierdzam, ze film jest słaby i gratuluje ludziom gustu...
A to, że Ty piszesz tutaj teksty typu" Ludzie weźcie trochę tymi mózgami" (co w ogóle nie zostało napisane ' po polsku') świadczy o Tobie.
A inne kraje to się z nas śmieją, bo mamy idiotów w rządzie ;)

ocenił(a) film na 7
Falter

Że Tobie film się nie podobał nie oznacza to ze innym też. Pisząc że gratulujesz gustu obrażasz te osoby. Patrząc na ocenę tego filmu i ilość głosów to właśnie ty masz coś z gustem że w ogóle ci się nie podobał. Zastanów się dwa razy zanim coś napiszesz i zaczniesz obrażać innym. Zachowanie dziecka NEO. A tak w ogóle to o gustach się nie rozmawia :D

Wafel88

Jeśli o gustach się nie rozmawia, to tak na dobrą sprawę nie powinno być żadnych rzeczy typu forum....
Ja mam coś z gustem? Raczej się cieszę, że się wyróżniam i nie dążę ślepo za tym co innym się podoba ;D
Dzieckiem NEO raczej nie jestem, prędzej Ty , skoro tak piszesz.
Dziękuję Ci za miłą wymianę zdań. Ja mam swoje-Ty także.
Pozdrawiam. Dyskusję uważam za zamkniętą ;))

ocenił(a) film na 7
Falter

Mówię tylko że jak wyrażasz swoją opinie to nie obrażaj innych bo to niegrzecznie.
Dziękuję za uwagę :D

ocenił(a) film na 6
Falter

ja uważam, że ten film jest dobry. na pewno nic ponad to.

temat był zakładany, właśnie w celu wymiany zdań o gustach (sądząc po treści), skoro później wychodzi tekst spod Twojej klawiatury: "o gustach się nie rozmawia", to ja osobiście widzę tu mały absurd :) zresztą Ci którzy uważają, że o gustach się nie dyskutuje są po prostu słabi i boją się wymiany zdania, ponieważ nie potrafią bronić swoich poglądów.

jeśli jesteśmy przy gratulacjach, szczerze gratuluję odwagi, z powodu wystawienia oceny "bardzo dobry" serialowi pt. "Świat według Kiepskich". To dopiero bezguście...

ocenił(a) film na 4
Falter

prawda

ocenił(a) film na 5
Falter

Najpierw sam krytykujesz czyiś gust, a po chwili wykręcasz się sianem i aby uniknąć krytyki mówisz o gustach się nie dyskutuje. Jeżeli nie potrafisz argumentować swojego zdania to nie wypowiadaj się.

ocenił(a) film na 9
Iraheta

wg mnie film straszy jak mało który, po prostu trzeba mieć troszkę wyobrazni, nie wszystko musi być podane na tacy

ocenił(a) film na 8
Falter

ja się zgadzam z autorem, dla mnie ten film to NIEPOROZUMIENIE. ani śmieszny, ani straszny, po prostu WIELKIE NIC. ale to już tylko moja opinia i mój gust jak to zostało wyrażone wczesniej. Nie polecam ze swojej strony.

ocenił(a) film na 9
Falter

Oglądałem ten film jak byłem mały, może 13 lat miałem wtedy i nie wiedziałem że to wszystko bajka i nieomal srałem w gacie oglądając to, tak więc dzisiaj oceniam Blair Witch Project bardzo pozytywnie.