PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=847}

Blair Witch Project

The Blair Witch Project
1999
6,3 127 tys. ocen
6,3 10 1 126772
6,4 34 krytyków
Blair Witch Project
powrót do forum filmu Blair Witch Project

Coś innego niż tysiące chłamowatych horrorów z bryzgającą krwią i latającymi kończynami
(chociaż one też czasem mają swój urok:)!

Zakończenie takie sobie ale cóż... nie można mieć wszystkiego:)

Dałam 8/10 bo nie jestem fanką tego gatunku, jednak przyznaję, że trzyma w napięciu.
Ciekawa praca kamery. Las po zmroku to dla mnie niezbyt ulubione środowisko dlatego
sceny w lesie mnie mocno poruszyły:) Mimo iż wiadomo, że to fikcja to film zdołał jednak
pogorszyć moją lekką fobię:)

Plus za pomysł no i przede wszystkim chyba każdy już o tym filmie cokolwiek kiedyś słyszał,
a to coś przecież znaczy:) Warto obejrzeć!!!

ocenił(a) film na 8
Keti_na

CO do fikcji to nie tak do końca prawda nie wiem jak w Waszych wersjach ale ja oglądałem taką gdzie było napisane że film jest oparty na prawdziwych wydarzeniach i normalnie robili wywiady w tej mieścinie niedaleko lasu

sprostujcie mnie jeśli się mylę

użytkownik usunięty
ramzes1985

mi też wydaje się,że było napisane że na faktach. ja ogolnie nie oglądam horrorów bo nie lubie się bać, ten polecił mi brat i musze przyznać, że naprawdę dobry

ocenił(a) film na 8
ramzes1985

Legenda wiedźmy, która zdaje się zamordowała tam kogoś kilkanście lat temu jest autentyczna. Natomiast tak jak pisze Keti_na perypetie naszych bohaterów są jak najbardziej fikcją :)

Zgadzam się co do pracy kamery.

ocenił(a) film na 8
Keti_na

Zgadzam się i też wystawiam 8/10 mało jest tego typu życiowych strachów

ocenił(a) film na 8
SaoSin

mówcie co chcecie ale chyba każdy po obejrzeniu filmu czuł lekki niepokój w lesie