PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=847}

Blair Witch Project

The Blair Witch Project
1999
6,3 127 tys. ocen
6,3 10 1 126772
6,4 34 krytyków
Blair Witch Project
powrót do forum filmu Blair Witch Project

Witam serdecznie!
Muszę od razu skwitować, że znacznie więcej spodziewałem się. Przed chwilą go
obejrzałem samemu na PC, zestaw 5:1, po ciemku. Chciałem go docenić jak najbardziej
się dało.. Niestety, podkreślam niestety dno. Sam pomysł i klimat w porządku, myślę że
top twenty.. Ale poza tym całość to nieporozumienie.
Zaakceptujcie moją opinię, bo jest ona moja. Nie chcę słuchać ripost, czy ktoś był
wkręcany, kiedy był wkręcany, ile miał lat, itp. itd. Obejrzałem film bardzo dokładnie,
nawet straciłem poczucie czasu, bo otworzyłem kolejną paczkę chipsów na 4 sekundy
przed zakończeniem (sick!) i spotkał mnie ostry klaps w twarz: "Co za żenada :("
Następnie zacząłem przewijać sobie wszystkie "lepsze" (o ile takie istnieją) momenty i
znowu.. Niestety nic nie znalazłem ciekawego.
Podkreślam pomysł spoko, klimat całkiem smaczny, jednak nikomu kto nie oglądał nie
polecam. Strata czasu. Naprawdę. Przykro mi jeżeli kogoś rozczaruję lub obrażę fanów
tej pozycji. Dla mnie jest to dno. Możecie wchodzić na mój profil i ocenić jak to
postrzegam różne filmy i znajdując jakiś "haczyk" zjechać mnie.. Nic mnie nie przekona
ani nie obrazi. Ten film to fcuking waste of time :(
Pozdrawiam i dobrej nocy!

ocenił(a) film na 1
jamessmith

jak nie chcesz słyszeć riposty to nie zakładaj tematu na forum, albo nie czytaj co Ci inni odpiszą! ;) ale co co filmu to się z Tobą zgadzam.

ocenił(a) film na 1
jamessmith

Dokładnie tak pomysł na 10 niestety cała reszta tj scenariusz, gra aktorów, reżyseria /której chyba z założenia/ nie było. Ten film nie wzbudził we mnie żadnych uczuć poza uczuciem totalnego znudzenia.