trzy pytania - nie jestem pewna bo mam kiepską kopię tego filmu a drugi raz nie mam ochoty oglądać
- co jest w tym woreczku który znajduje ta panna w lesie?? coś takiego zakrwawionego moja siostra twierdzi że to serce, CO TO JEST??
- co tak uderza w ten namiot kiedy oni spią w nocy?? słychać płacz dzieci (tak?) a potem coś się dzieje z namiotem
- na samym końcu, chyba w pownicy z tego co dobrze pamiętam,dzieczyna schodzi czy spada ze schodów i tak ktoś stoi, słabo oświetlony, czy tez może leży?? kurcze ja już sama nie wiem nic nie łapię czy ktoś mi moe opisać ostatnie sceny z tego filmu??
dawno to ogladalam ale w tym woreczku był chyba palec i język, jeżeli dobrze pamiętam. A na końcu, w tej piwnicy stoi jeden z tych kolesi, co z nią byli
palec , język a moze ucho:D.
W namiot pewnie uderza wiedzma i tak słychać płacz dzieci i mi sie wydaje ze to oni w panice tak trzęsą tym namiotem.
A co do 3 to stoi tam jeden z jej kamerzystów twarzą do ściany( Ona tak zabijała, nie lubiała jak sie na nia patrzy czy cos).
dzięki za obydwa wyjaśnienia :)) bo w domu trwały spekulacje na ten temat i każdy miał inne wyjaśnienie :))
W woreczku były zęby, pewnie tego drugiego kolesia który zaginął
Z tym namiotem to właśnie nie jestem pewna, chyba ta wiedźma która ich prześladowała, albo duchy tych dzieci tak mi sie wydaje
A na końcu to było tak, że to ten facet kamerował, potem upuścił kamere i stanął pod ścianą, bo pewnie właśnie w ten sposób zabijali te dzieci, ale właśnie tego momentu też nie jestem pewna, co w ogóle stalo się w tym domu, może ktoś dokładnie wyjaśni?
dokładnie nie wiem co jest w woreczku, natomiast na namiocie widać wyraźnie dłonie (koniuszki palców) dzieci. Popatrzcie dokladnie
Ja wiecej tego filmu nie oglądam...
Dzizas...
A scena końcowa jest po prostu koszmarna...
Sikałem ze strachu...
Wole komedie ;P
w ostatniej scenie koles stoi pod sciana? mi sie wydaje ze on WISI... a z tym staniem w kacie to bylo tak ze pierwsze dziecko bylo zabijane a drugie stalo w kacie zeby na to nie patrzec a pozniej przychodzil na nia kolej, ale samo stanie w kacie bylo tylko chwilowe wiec ten koles w ostantiej scenie nie wiem po co mialby tam robic stojac. mowie wam on wisi krotko nad ziemia zawieszony ;)
Kurczę, miałam wczoraj obejrzeć znowu, ale się bałam ;) więc powiem tylko co pamiętam... W ostatniej scenie koleś stoi tyłem do ściany, tak jak dzieci, które miały nie patrzeć na śmierć innych. I kiedy ta kobitka wchodzi do pokoju z kamerą, nagrywa go jak jest do niej odwrócony plecami i zaraz chyba sama ginie? Ten koleś miał nie widzieć jak ona jest zabijana, a potem zginął sam. Chyba... Film oglądałam dawno, ale coś takiego mi się kojarzy- pewnie jestem w błędzie;)
Co było w woreczku- obstawiam oko :P
A namiotu na pewno dotykały dzieci. To była jedna z najgorszych scen jak dla mnie, bo właśnie w horrorach przeraża mnie najbardziej szept i płacz dzieci oraz coś czego nie widać a straszy ;)
haha no to wszystko wiem dzięki widać każdy inny film oglądał :) a tak poważnie to tam wielu rzeczy dokładnie nie widać przez to żejest ta amatorska kamera (tzn zrobiona na amatorską) tak że w sumie nie wiadomo dalej co w tym woreczku jest :)