PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=847}

Blair Witch Project

The Blair Witch Project
1999
6,3 127 tys. ocen
6,3 10 1 126783
6,4 34 krytyków
Blair Witch Project
powrót do forum filmu Blair Witch Project

szukam filmu podobnego to ego tylko ze tam akcja toczy sie w domu ktory odwiedzaja kosmici tez nagrywany jakby kamera od reki

paulokuhan

paranormal activity

ocenił(a) film na 9
paulokuhan

nie to było cos starszego pamietam ze jak sie kosmici pojawiali to sie czerwone swiatło pojawialo a film sie skonczyl tak ze wszystkich uprowadzili a zabierali po jednczo jeden po drugim:P

ocenił(a) film na 4
paulokuhan

czwarty stopień?

ocenił(a) film na 10
paulokuhan

czwarty stopień
fire from the sky

ocenił(a) film na 9
paulokuhan

nie to cos starszego juz go kiedys widzialem na tvn7 film jakby z roku po 2000 i przypominam nagrywany jak by osba miala w reku kamere jak w blair wich pproject

ocenił(a) film na 8
paulokuhan

Kurcze ja też właśnie od dłuższego czasu szukam tego filmu. O ile dobrze pamiętam to miał on strasznie prosty, żeby nie powiedzieć śmieszny tytuł, coś w stylu "Najazd kosmitow", "Inwazja kosmitów" hmm może wspólnymi siłami uda nam się coś wymyślić...

ocenił(a) film na 8
ocenił(a) film na 10
lotr931

Chłopaki, aż się zarejestrowałem żeby Wam powiedzieć. Ten film o który Wam chodzi to Alien Abduction: Incident in Lake County z roku 1998. Też go widziałem kiedyś na TVN 7 i wtedy sciągnąłem, tylko nie pamiętam skąd ale tu jest pełna wersja: http://www.youtube.com/watch?v=8FjiKwzmKHY. Tylko problem jest z napisami bo nigdzie nie można znaleźć :/ No chyba że nie o ten film chodziło :D Pozdro

ocenił(a) film na 9
suavek_m

to o ten film mi chodzilo suvek jestes wielki:D dzienki wszystkim za pomoc