PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=4258}

Blow

2001
7,8 227 tys. ocen
7,8 10 1 227332
6,5 31 krytyków
Blow
powrót do forum filmu Blow

osiem.

ocenił(a) film na 8

Bardzo dobra historia w bardzo dobrym wydaniu. Film wart zobaczenia. Świetna scena przy porodzie (:
Penelopa zachwycająca. !
Młody Depp też uroczy.
Wzruszająca końcówka.
Taak... warto obejrzeć.

motylekm

Końcówka filmu jest świetna, zgadzam się.

Ale "Blow" mogłoby obejść się bez Cruz, bardzo mnie irytowała.

użytkownik usunięty
Purslane

Mnie ona nie przeszkadzała , Johnny wszystko nadrabiał.. Jeju jak ja go lubie. On zagra każdą role . Głupiego Jacka Sparrowa, Willy Wonke i przemytnika narkotyków . Genialny aktor . Uwielbiam go. A film bardzo dobry.

ocenił(a) film na 8

zgadzam się w 100% :))

użytkownik usunięty

Nie popadajmy w głupi zachwyt - rola Junga w tym filmie nie było wymagająca, a Depp nie pokazał żadnego wielkiego talentu. Ot - dobrze zagrana rola, bez fajerwerków. Żadnej gry twarzą, kamienne oblicze niemal przez cały seans. Nie rozumiem waszego zachwytu nad przeciętną rolą.

użytkownik usunięty

A mnie się bardzo podobał.. W końcu oto chodziło w jego grze ,żeby był poważny.

użytkownik usunięty

Heh, nie chodzi mi o poważny wyraz twarzy, tylko o niezmienne, sztywne oblicze w każdej sytuacji. Absolutny brak mimiki.

użytkownik usunięty

Hmm :) Mnie się wydaje ,że nie miał takiego samego wyrazu twarzy ,ale to moje odczucia . Ja widziałam na jego twarzy emocje i do mnie jego rola przemówiła..

To przyjrzyj się scenie porodu, niezapomniana jest również wymiana spojrzeń ojca z córką gdy agent wynosi ją z domu, przypomnij sobie rozmowę z żoną we więzieniu gdy ta pokazuje jaką jest suką, zobacz reakcje na jego twarzy gdy podchodzi do niego Escobar ;)
Jest wiele scen w których mimika jego twarzy mówi wszystko o emocjach.

ocenił(a) film na 8

nie pokazał talentu?
chyba jestem dziwna bo się zachwycałam cały seans. :)

użytkownik usunięty
motylekm

Nie jesteś dziwna, co najwyżej mało Ci wystarcza do zachwytu.
Nie wiem naprawdę w którym momencie Depp tam pokazał talent. Kiedy się 3 razy uśmiechnął, dwa razy ze złością zacisnął zęby czy kiedy oprócz tego cały film miał ten sam wyraz twarzy?

użytkownik usunięty

Widocznie my inaczej odebrałyśmy jego role..

ocenił(a) film na 8

mało wystarcza mi do zachwytu .... i dobrze, dzięki temu jestem zadowolonym widzem :)

użytkownik usunięty
motylekm

No mnie nie zawsze wszystko zachwyca ,ale Johnny to prawie zawsze.. A w ,, Piratach z Karaibów" to już w ogóle...

ocenił(a) film na 9
motylekm

czy taki młody.. miał wtedy "tylko" 38 lat ;)

ocenił(a) film na 8
quasit666

zdecydowanie młody. :)

użytkownik usunięty
motylekm

Młody , stary i tak jest świetnt ;-D

użytkownik usunięty

świetny *

ocenił(a) film na 9
motylekm

mi jego rola bardzo się podobała. Jedyny mały minus to to, że praktycznie nie okazywał strachu, który - w moim mniemaniu - towarzyszy przedstawicielom owego zawodu. Żadnych nerwów... co do roli penelopy... trafiła mu się żona identyczna jak matka, porażka.