ja,czekam. chociaż to przykre ,że dopiero po jej śmierci puszczają ten film. kiedyś tez puszczali,ale patrząc na to ile razy puszczają inne filmy to bodyguard sie przed nimi kryje. Z jednej strony nie chce oglądać,ale z drugiej strony muszę.
ja mam na dvd z serii najpiękniejsze filmy o miłości z ksiązeczką ale pewnie obejrze :)
ja też posiadam , ale jakoś zawsze się ogłada na tv, dziwne :) Ostatnio też puszczali na polsat film z jej udziałem
Ja nie czekam, czekałam prawie cały tydzień na Prestiż, więc nie nie spodobała mi się ta zmiana programu. Ale może obejrzę i Bodyguarda, bo bardzo lubię Kevina Costnera.
wlasnie w telegazecie Tvn zmienili na Bodyguarda a na stronie Tvn w necie nadal jest Prestiz
Też czekałam na "Prestiż" :-( Może obejrzę "Bodyguarda", ale tylko dlatego, że lubię Kevina Costnera...
Szukałam w programach na necie ...i w takim zwykłym programie i nie znalazłam tego filmu....
ma być jutro na TVN o 22.40?
Już się na niego nastawiłam....
Rysiu na film mozesz naszczekac ale szczekanie na ludzi jest lamaniem regulaminu. a wykorzystywanie jak hieny smierci innych by podniesc sobie slupki to w tvn potrafia.