PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=4287}

Bodyguard

The Bodyguard
1992
7,2 105 tys. ocen
7,2 10 1 105050
6,2 19 krytyków
Bodyguard
powrót do forum filmu Bodyguard

Jutro

ocenił(a) film na 9

Jutro na tvn. Kto tak samo czeka?

jula19

o której??

ocenił(a) film na 9
Yoann

22:40

ocenił(a) film na 9
jula19

ja,czekam. chociaż to przykre ,że dopiero po jej śmierci puszczają ten film. kiedyś tez puszczali,ale patrząc na to ile razy puszczają inne filmy to bodyguard sie przed nimi kryje. Z jednej strony nie chce oglądać,ale z drugiej strony muszę.

ocenił(a) film na 10
beauty_2

ja mam na dvd z serii najpiękniejsze filmy o miłości z ksiązeczką ale pewnie obejrze :)

ocenił(a) film na 9
sarah496

ja też posiadam , ale jakoś zawsze się ogłada na tv, dziwne :) Ostatnio też puszczali na polsat film z jej udziałem

ocenił(a) film na 7
jula19

Ja nie czekam, czekałam prawie cały tydzień na Prestiż, więc nie nie spodobała mi się ta zmiana programu. Ale może obejrzę i Bodyguarda, bo bardzo lubię Kevina Costnera.

ocenił(a) film na 10
Ciri94

wlasnie w telegazecie Tvn zmienili na Bodyguarda a na stronie Tvn w necie nadal jest Prestiz

Ciri94

Też czekałam na "Prestiż" :-( Może obejrzę "Bodyguarda", ale tylko dlatego, że lubię Kevina Costnera...

ocenił(a) film na 9
jula19

Szukałam w programach na necie ...i w takim zwykłym programie i nie znalazłam tego filmu....
ma być jutro na TVN o 22.40?
Już się na niego nastawiłam....

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Shoother

Lecz sie

risiko

Rysiu na film mozesz naszczekac ale szczekanie na ludzi jest lamaniem regulaminu. a wykorzystywanie jak hieny smierci innych by podniesc sobie slupki to w tvn potrafia.

ocenił(a) film na 9
yolana

a to dzisiaj ma być ;-)

ocenił(a) film na 10
yolana

No dzisiaj, dzisiaj . ;3

jula19

Miał być "Prestiż", no ja pitolę...

ocenił(a) film na 7
jula19

Ja też czekałem ale na prestiż. Tyle razu już to leciało. Ale pośmiertna euforia musi być, co nie?? Co za ludzie.