Cała prawda

Plain Truth
2004
6,5 461  ocen
6,5 10 1 461
Cała prawda
powrót do forum filmu Cała prawda

Film może tak sobie ciekawy, ale zakończenie mocne...

ocenił(a) film na 7
marta2711_2

Zakończenie do przewidzenia.Film może nie jest super dziełem,ale warto go obejrzeć.

marta2711_2

a moze mi ktos napisac jak sie ten film skonczyl? bo akurat musialam przerwac ogladanie:(

ocenił(a) film na 6
ja_sama

skończył się tak: dziewczyna została skazana za zaniedbanie na 3 lata pobytu na farmie swoich rodziców. kiedy jej adwokatka Ellie już miała odjeżdżać z farmy, przyszła do niej matka Katie i kazała jej zabrać ze sobą zakrwawione nożyce. Okazało się, że ona zorientowała się, że Katie była w ciąży, ale nic jej o tym nie powiedziała. Czuła się winna, że córka jest w ciąży, bo to ona posyłała ją do brata do miasta. I dlatego co noc czuwała na wypadek, gdyby Katie zaczęła rodzić. No i w końcu musiała "zająć się" dzieckiem :D zakończenie było zupełnie nieoczekiwane :D

ocenił(a) film na 7
marta2711_2

Mnie film podobał się. Nie był jakiś super ekscytujący, ale dość ciekawy. Końcówka zaskakująca. Aż drgnęłam jak otworzyła ten pakunek, gdzie było wiadomo co ;]Polecam do 1-krotnego obejrzenia.

ocenił(a) film na 8
marta2711_2

Ten film tez mi sie podobał.
Wiecie wstyd sie przyznac ale Mariske pomyliłem z tą laską z Dotyku Anioła:)

ocenił(a) film na 4
marta2711_2

Czy ja wiem czy zakończenie było takie nieoczekiwane... Można się było tego domyślić :)
Ogólnie film niezbyt interesujący, nic nowego nie wnosi.

marta2711_2

Od początku czułam, że śmierć dziecka to nie zaniedbanie, a celowe działanie. Na początku skłaniałam się ku matce, potem zmieniłam zdanie pod wpływem kłamstw tej dziewczyny i doszłam do wniosku, że to jej robota, ale pod koniec można się domyślić, że to babcia pozbyła się wnuka.
Łatwo się domyślić, że dziecko samo z siebie nie umarło. Znaleziono je w stawie. Jeśli umarło, to jak samo z siebie się tam znalazło, jeśli matka twierdzi, że zemdlała? Małe dzieci się nie ruszają.