PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=843}
7,8 440 tys. ocen
7,8 10 1 440236
6,9 67 krytyków
Chłopaki nie płaczą
powrót do forum filmu Chłopaki nie płaczą

Nie wiem jak coś takiego moze się podobać..ani nie śmieszne, ani sensowne, w dodatku za bardzo wulgarne wg. No ale kązdy mozemieć swój gust..Mnie ostatecznie się nie podobało. Ledwo wytrwałem do połowy. 1/10

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 9
jacek_7777

ej kolo i po co wyzywasz każdy ma swój gust! to ze tobie się nie podoba to nie znaczy ze komuś sie musi podobać. Jak dla mnie to może być ;)

ocenił(a) film na 8
pawelluci

Ja wiem czy to film o niczym... Mi się na przykład podobało. Śmieszne teksty mieli :D A i nauki z tego też trochę jest ;)

pawelluci

Pewnie, że beznadziejny.
Pozdro

pawelluci

To jest jeden z moich ulubionych filmów, a to, że jest wulgarny to właśnie zaleta. Tworzą one pewien typ humoru, bez nich byłby znacznie uboższy. Spoko, nie chcę cię zbluzgać, a nawet powiem ci, że już od dawna nie widziałem porządnie napisanego negatywnego zdania.

Do jacka: powiem ci krótko, lecz się. Jesteś typowym chamem z podwórka, który nie potrafi dyskutować.

jjfg

Mi się film nie podobał, ale to może przez negatywne nastawienie do polskich aktorów. Jeśli dobrze pamiętam podobała mi się jedna scena, coś tam było o Wenecji, kurczę to takie znane, a nie pamiętam, z łodzią chyba. Śmieszne to było. A poza tym nie podobał mi się, jak większość polskich filmów.
Pozdro

pawelluci

Ja uważam że Polacy nie potrafią nakręcić dobrego filmu (u nas to lektury i kretyńskie komedie), jedyny polski dobry film to Vinci a tak to polacy niech się nie pokazują w swoich komediach, bo one są żenujące

Arianin

Zenujacy to jestes ty!!! Film jest wysmienity. TO jeden z najlepszych polskich filmow jaki kiedykolwiek powstal

pawelluci

ty tępa "szczało" (oczywiście "szczało przez SZCZ bo strzała to troche za mądre określenie)! jak ci się może podobać taki film jeśli nie jesteś w stanie załapać jego sensu! wiem że dowcip w nim jest zbyt skomplikowany dla niektórych! tym bardziej dla ludzi takich jak ty które w ulubionych filmach mają coś takiego jak "dragon ball" ... nietryb straszny jestesz szkoda gadać!

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
fc_barcelona

A może odrobina kultury by się koledze przydała, co?