Nie wiem jak coś takiego moze się podobać..ani nie śmieszne, ani sensowne, w dodatku za bardzo wulgarne wg. No ale kązdy mozemieć swój gust..Mnie ostatecznie się nie podobało. Ledwo wytrwałem do połowy. 1/10
ej kolo i po co wyzywasz każdy ma swój gust! to ze tobie się nie podoba to nie znaczy ze komuś sie musi podobać. Jak dla mnie to może być ;)
Ja wiem czy to film o niczym... Mi się na przykład podobało. Śmieszne teksty mieli :D A i nauki z tego też trochę jest ;)
To jest jeden z moich ulubionych filmów, a to, że jest wulgarny to właśnie zaleta. Tworzą one pewien typ humoru, bez nich byłby znacznie uboższy. Spoko, nie chcę cię zbluzgać, a nawet powiem ci, że już od dawna nie widziałem porządnie napisanego negatywnego zdania.
Do jacka: powiem ci krótko, lecz się. Jesteś typowym chamem z podwórka, który nie potrafi dyskutować.
Mi się film nie podobał, ale to może przez negatywne nastawienie do polskich aktorów. Jeśli dobrze pamiętam podobała mi się jedna scena, coś tam było o Wenecji, kurczę to takie znane, a nie pamiętam, z łodzią chyba. Śmieszne to było. A poza tym nie podobał mi się, jak większość polskich filmów.
Pozdro
Ja uważam że Polacy nie potrafią nakręcić dobrego filmu (u nas to lektury i kretyńskie komedie), jedyny polski dobry film to Vinci a tak to polacy niech się nie pokazują w swoich komediach, bo one są żenujące
Zenujacy to jestes ty!!! Film jest wysmienity. TO jeden z najlepszych polskich filmow jaki kiedykolwiek powstal
ty tępa "szczało" (oczywiście "szczało przez SZCZ bo strzała to troche za mądre określenie)! jak ci się może podobać taki film jeśli nie jesteś w stanie załapać jego sensu! wiem że dowcip w nim jest zbyt skomplikowany dla niektórych! tym bardziej dla ludzi takich jak ty które w ulubionych filmach mają coś takiego jak "dragon ball" ... nietryb straszny jestesz szkoda gadać!