Nie jestem głodny.- Jak nie jestes głodny to zostaw te frytki ..a jak jestes to se kup..- Widzisz co to zarcie robi ci z mózgu ? po za tą bułką i frytkami świat dla ciebie nie istnieje.. to tylko kawałeczek pierdolonego ziemniaka a ty zachowujesz sie tak jak bym krzywdził twoją matkę...ide sie odlac Grucha bo nie che na to patrzec" W kiblu: Ty sprawe mamy..- Ta? jaką? -Dawaj walizke-Nie mam kluczyka-Twój pech,......- Panowie...chwileczke no chyba nie obetniecie mi reki z powodu jakiejs pierdolonej walizki jak ja bym wtedu wygladał?conajmniej nie symetrycznie.. przeciez ja mam rodzine...plany na wakacje ...jestem ..biznesmenem..potrzebuje tej reki to pracy na laptopie do drapania sie w tyłek.. napewno mam gdzies ten kluczyk o który sie tutaj rozchodzi...-To go poszukaj lamusie ale juz!!!-Dobra" Strzela....." Cos ty mi kurwa zrobił bandyto?!?!?- Przestan sie mazac chłopaki nie płaczą:D:D-A miało byc tak pięknie........" I moge tak do końca filmu czyli film jest zajebisty skoro umiem go na pamięć:D:Dpozdrawiam synów króla sedesu:D:D,(lol2)"tu automatuczna sekretarka Kuby Brennera....")............lol