Wczoraj natknąłem się na niego i tak z nudów oglądałem. Ale film jest niestety żałosny. No to tak- Pazura, Stuhr, Milowicz i cała ta śmietanka polskich gwiazd- byli po prostu bardzo mierni (czego się spodziewałem). Scenariusz był niestety nie w moim guście (jeżeli w ogóle był). Muzyki się jako takiej nie dopatrzyłem, o zdjęciach to już nie wspomnę. Ot, taki film na fatalnie niskim poziomie (chociaż bywały- rzadko- gorsze).
Ale dlaczego dałeś aż 3/10? Za co? Gniota trzeba ocenić jak na to zasługuje czyli 1/10. To zdecydowanie jest jeden z najgorszych filmów.
Macie najebane, i to kompletnie. Wasze posty swiadcza doskonale o tym, ze gowno, ale to totalne gowno wiecie o filmach a szczegolnie polskich. Za takich jak wy 99% polakow sie wstydzi, bo tym 1% jestescie sami Wy.
smieszni jestescie.. zenujacy film ? chyba ty czlowieku jestes zenujacy. Jeden z najlepszych polskich komedii polskich i genialna rola Pazury.
polak potrafi zjechac polskie arcydzieło a pochwalic gowno amerykanskie... dokladnie idz obejrzyj sobie jeszcze raz scooby-doo. ej Boze.
pewnie napisał jakiś Warszawiak, z wyższym wykształceniem co to uważa się za 8 cud świata. Zrozum, że w Polsce nigdy nie powstanie film, którego zdjęcia na których wszyscy będą mdleć, gra aktorska będzie powalać a muzyka to będzie hit. Polskie filmy trzeba oceniać trochę inaczej niż resztę, w tym filmie został pokazany świetny humor, i każdemu normalnemu Polakowi z krwi i kości powinien się podobać.
P.S jak widzę, że oceniasz jakieś Amerikańskie gnioty na 10 to aż mi się smuto robi :)
do autora tematu oczywiście:) po prostu nie wiem jak napisać post, więc dałem " odpowiedz " do ostatniego psota:) Mój błąd, mogłem zaznaczyć na początku, że do autora..
Panowie jak Wy oceniacie ten film poniżej 5/10 to co Wy dajecie produkcją polskim, szczególnie komedią po 2005+roku?
Chłopaki nie płaczą, poranek kojota, killer itp z tamtego okresu są jednymi z najlepszych polskich komedii
Jestem ciekaw jak oceniacie filmy nowsze typu Ciacho, Fenomen itd z 2008-2010 roku jakie wyszły z Polski.
-5/10 ? ehh
Chłopaki nie płaczą to moja ulubiona PL komedia, mimo że nie przepadam specjalnie za naszym kinem. Jest do jednak film do którego z chęcią się wraca co kilka lat, zawsze rozbawi do łez. Ten film ma "to coś", a niektóre teksty z filmu weszły na stałe do naszego języka potocznego. Mój najlepszy przyjaciel na przykład zawdzięcza swoje pseudo "Laska" właśnie dzięki temu filmowi.
No ale faktycznie, jak na forum, zalogują się "młodzi, wykształceni z dużych miast" to trudno żeby świetny film miał równie świetną ocenę. Ahh Ci znaFFcy kina... ;) Titanic - 10, Chłopaki nie płaczą - 1, nie popadajmy w debilowate skrajności, no kurwa Panowie...