Zresztą o tym panu już sie kiedyś wypowiadałem szkoda słów......
Dla mnie bardzo dobrze wypadł w tym filmie, zresztą, lubię tego aktora, miło wspominam 13 posterunek, który, niekiedy i teraz obejrzę ;)
Gazety kłamią, te "elektroniczne" też, zresztą, nie wnikam co on robi w życiu prywatnym i powiem szczerze - mało mnie to interesuje. Wypowiedziałem się na temat jego gry aktorskiej, bo to powinien być temat przewodni serwisu, ale rzadko jest niestety - aktorki ocenia się w skali urody, aktorów już może bardziej obiektywnie, chociaż nie wiem, ile jest tu zarejestrowanych kobiet ;)
Pozdrawiam
Powiem ci... że już mam dosyć tego twojego Freda kur** jego w du** zapier****** mać... :P
Bardzo prosze nie tym słowinctwem i nietymi wyrazami, bo chamstwo w tym kraju to niestety coś strasznego -.- ......
Ja zachwycam się jego grą aktorską w fimie CHŁOPAKI NIE PŁACZĄ, a ty piszesz o jego żartach - jesteś nienormalny?
no nie obrażaj dobre ????...... On nie posiada gry aktorskiej tylko zasłania się wulgarnymi żartami .... to zadna sztuka !!!!!
Te 'wulgarne żarty' zapewne zostały wymyślone przez kogoś innego, a on jako aktor, któremu te 'wulgarne żarty' zostały przypisane w scenariuszu musi się nimi posługiwać na planie, nie sądzisz? To jest jego praca, wiesz synku?
widze ze tylko potrafisz wrednie dogryzac i sloma z butów ci wystaje i przypominasz mi nawet tego bezszczelnego chama pazure .........
Boże, widzisz i nie grzmisz... Ok, możesz go nie lubić ale ślepo wierzyć w to co piszą o nim brukowce lub po prostu to jaki jest poza planem to inna sprawa. Tak naprawdę to każdy aktor może mieć jakąś nieciekawą przeszłość lub ciężki charakter czy po prostu jest bucem. Ale nie możesz powiedzieć że Czarek nie umie grać bo to nie jest prawda, gdyby tak było to nie zagrał by w tylu filmach (niektórych naprawdę dobrych).
Po co odpisujecie, przecież widać że was prowokuje.
Mam nadzieje że po tym poście zobaczycie że to troll w czystej postaci i nie ma jakiegokolwiek sensu na wdawanie się z nim w konwersacje.
Nie pozdrawiam. dzordz