PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=843}
7,8 440 tys. ocen
7,8 10 1 440236
6,9 67 krytyków
Chłopaki nie płaczą
powrót do forum filmu Chłopaki nie płaczą

cienki

ocenił(a) film na 4

Bardzo cienki film, oprocz ostatniej piosenki! ;)

ocenił(a) film na 10
Collet_87

prowokacja?

mati_kroolik

Marna.

ocenił(a) film na 10
mati_kroolik

oczywiście! patrz jak sobie nabił nią wątków

ocenił(a) film na 10
Collet_87

jeden z najlepszych polskich filmów

użytkownik usunięty
wtf_filmaniak

Może niekoniecznie jeden z najlepszych, ale teksty z niego są kultowe. ""Bunkrów nie ma, ale też jest zaj*" - to mój ulubiony.

ocenił(a) film na 8

sisi, zdefiniuj w takim razie przepis na najlepszy film. Chyba nie znasz się na kinie, skoro nie dostrzegasz tego, że ten film można spokojnie zaliczyć do jednego z najlepszych polskich filmów. Rewelacyjna obsada, kultowe teksty, interesująca fabuła, rewelacyjny klimat... Czego według ciebie tu brakuje?

użytkownik usunięty
JustFurious

Czy napisałam, że czegoś mu brakuje? "Rewelacyjna obsada, kultowe teksty, interesująca fabuła, rewelacyjny klimat..." - zgadzam się z tym, bo jest to jedna z moich ulubionych polskich komedii.
A epitet najlepszy, którego użył wtf_filmaniak, odnosił się w moim rozumieniu, do filmów polskich ogółem, a nie gatunku komediowego. Dlatego napisałam, że niekoniecznie jeden z najlepszych. Ale jeśli chodzi o komedie, to owszem.

ocenił(a) film na 8
Collet_87

cienki to ty jesteś

ocenił(a) film na 5
Collet_87

Ja to nie czaje skąd takie wysokie oceny ma ten film :/

piratzhonolulu

Jak nie czaisz to jesteś ograniczony umysłowo down i tyle albo nie pochodzisz z Polski bo dla wielu polaków to film kultowy , nie czaisz to idź się doucz .

ocenił(a) film na 4
Collet_87

NIe pamiętam ostatniej piosenki, ale film rzeczywiście przeciętny. Podejrzewam, że gdyby Amerykanie zrobili film na tym poziomie 90% ludzi mówiłoby: kolejna sztampowa, amerykańska komedia :) takie sobie, można obejrzeć jako dodatek do browarów i chipsów i szybko zapomnieć.

ocenił(a) film na 10
jasiu15

a co jasiu z kolegami przy browarach ogladacie komedie romantyczne, ze ten film cienki?

użytkownik usunięty
Collet_87

uważam dokładnie odwrotnie :f

Collet_87

G R U B Y film!

ocenił(a) film na 8
Collet_87

cienki to ty jesteś , ale w sumie nic dziwnego skoro tak twierdzisz jeśli indiana jones czy jak to się tam pisze oceniasz na 10 :D

ocenił(a) film na 10
Collet_87

Powtórze kolegów: cienki (i pewnie krótki) to Ty jesteś. A co do ostatniej piosenki to Marek Grechuta jest, jak tego nie znasz, to naprawdę jesteś cienki (i pewnie krótki).

ocenił(a) film na 8
malkavian4

I to jest studentka sztuki... Ja pier****, może nie żyjemy w czasach Marka Grechuty, bo to dotyczy bardziej naszych rodziców, ale takich postaci w polskiej kulturze nigdy czas nie zapomni. Co do "Chłopaki nie płaczą" - bezapelacyjnie jedna z najlepszych komedii Polski ( moje osobiste top3 tego gatunku).

ocenił(a) film na 8
Collet_87

Właśnie, kim ty wogóle k..rwa jesteś, pajacu!?

użytkownik usunięty
Symomon

film jest zajebisty co do tego nie ma żadnych wątpliwości.

ocenił(a) film na 10
Collet_87

Jedna z najlepszych polskich komedii. Szkoda, że dzisiaj już takich nie ma.