PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=525889}
7,0 57 tys. ocen
7,0 10 1 56985
6,2 5 krytyków
Charlie St. Cloud
powrót do forum filmu Charlie St. Cloud

Tak bardzo przyjemnie mi się go oglądało. Ma w sobie bardzo dużo ładnych przekazów i jest to też prawdziwy melodramat. Uczucie barci w które wchodzi poznana przez starszego brata dziewczyna.dramat to tragiczna śmieć młodszego brata w wypadku. Fantastyczna gra aktorska i super zdjęcia.Fantastyczna muzyka , ładne plenery okolicy gdzie był film kręcony. Jednym słowem dobre amerykańskie kino familijne . Moja ocena to 10. Polecam ten film wszystkim, mnie naprawdę się podobał . Uwielbiam też takie filmy.

ocenił(a) film na 7
sebastiannycz

Mnie też się film baardzo podobał.Chociaż nie nazwałabym go fantazy...tylko dlatego że Charlie widzi zmarłego brata..hm.. nie zdecydowanie bym go tak za to nie nazwała.Ale mimo wszystko film świetny, polecam książkę w której wszystko jest bardziej rozwiniete i jest sporo róznic :) Ksiażka i film róznią się od siebie prawie jak zawsze. Ale w tym przypadku nie powiem że film był co do ksiązki jakiś zły..nie... był na swój sposób piękny i ksiązka na swó sposób piękna.Naprawdę polecam także książke łatwo się czyta i wciaga :))

ocenił(a) film na 10
Elvis007

Dziękuje ci i zapraszam do grona przyjaciół i na GG numer znajdziesz jak zechcesz. Miłego dnia

użytkownik usunięty
sebastiannycz

dla mnie film był nie zrozumiały.. raz widzi ducha, raz zjawę czy coś.... tkwi w jednym miejscu, bo obiecal duchowi, ze będzie z nim grał w baseball.. 3/10