nienawidzę takich komentarzy.. okej każdy ma swoje zdanie, ale skoro nie popierasz go żadnymi argumentami to mogę założyć że jedynie sławne nazwisko i jej ładna buzia pełna teraz botoksu skłoniły cię do wydania tej opinii. Kim grała w tym filmie 5 min role drugoplanową, chcesz mi powiedzieć że facet który grał zmagającego się ze śmiertelną chorobą sanitariusza grał nieprzekonywująco? nie trzymał poziomu? sławne nazwisko jeszcze nie oznacza sukcesu - jak dla mnie to grała przeciętnie, tak jak każda kobieta zagrałaby matkę, chciaż jesli mam być szczera to nawet nie potrafiła sie porządnie wzruszyć na pogrzecie własnego syna...
Masz troche racji ale oceilem calosc facet który grał zmagającego się ze śmiertelną chorobą zagral ok ale mnie nie zachwycil a Kim moze troche zagrala nieprzekonujaco ale mnie sie podobala.Film mogl byc troche lepszy tematyka ciekawa ale realizacja gorsza.Napewno obejrze go jeszcze raz moze zmienie zdanie ale watpie.
hah aż szkoda gadać na temat twego komentarza drogi autorze .Kim trzyma nie wiem co?!! przez 5 minut w całym filmie grała