Na film czekałam z niecierpliwością. Jestem mile zaskoczona. Fabuła doskonała, gra aktorska Zaca Efrona na bardzo dobrym poziomie- myślę, że idealnie wczuł się w swojego bohatera. Oddał wszystkie emocje to mnie usatysfakcjonowało! Co do pozostałej obsady to powiem krótko: bardzo dobra! Dużym plusem filmu są również przepiękne krajobrazy. Jedynym minusem może okazać się lekko zagmatwany sposób przedstawienia fabuły ale da się wytrzymać. Polecam 9/10
Też oczekiwałem długo na ten film, juz chyba od początku maja wiedziałem,ze chce na niego isc i męczyłem kolegów zeby ze mną poszli... W sumie, to musiałem isc sam,ale jestem i tak zadowolony, bo film spełnił moje oczekiwania i ogólnie bardzo fajny i na pewno jeszcze raz obejrze i zeby było więcej takich produkcji !
Uzasadnienie jest bardzo proste i bardzo krótkie, zdecydowanie nie potrzeba do niego pisania długiego posta takiego jakiego ja już chyba zacząłem pisać ale przerwę by jednak takiego potwora o długiej treści nie tworzyć. Wszystkie lecą na Zaca!!!