czy to wszystko to były tylko złudzenia Charliego czy naprawdę rozmawiał ze swoim zmarłym bratem? i jak mógł uratować Tess skoro ich spotkania były wtedy gdy ona była już duchem?
mysle ze trzeba przeczytac ksiązke, wszystko jest lepiej opisane .. A Tess widział dlatego ze tak jak on nie umarła tylko przezyla smierc kliniczna ( tak jest w ksiązce ) .
bo nie trzeba pisac spoiler.. ;] jak ktos nie chce wiedziec, co bedzie w filmie to niech nie wchodzi na forum! ;/ bo mnie juz irytuje te ciagle spoiler, spoiler... nie kazdy musi sie domyslic, ze taka moda panuje -.-'
taa juz odrazu zepsuc.... to nie czytaj komentarzy jak nie chcesz wiedziec co bylo... troche logiki.
zgadzam się z tym, jak ktoś nie chce wiedzieć, co się będzie działo w filmie, to czemu wchodzi na forum a później ma pretensje do świata? Co najmniej pokrętna logika
Jak ktoś chce wiedzieć, czy warto film obejrzeć, to przegląda forum. Jak coś się pisze odnośnie fabuły, to uprzedza się o spoilerze (to chyba nie wymaga wysiłku?). A Wy, jak chcecie się bawić w egocentrycznych cyników, to róbcie to gdzieś indziej. A jeśli na prawdę nie widzicie nic złego w zdradzaniu komuś ważnych szczegółów z filmu psując mu tym przyjemność z oglądania, to współczuję Wam bardzo.
Nie stać cię na dojrzałe i rozsądne argumenty? W sumie, jakim cudem miałabyś je stworzyć nie mając najwyraźniej podstaw. Szkoda tylko że przez dziecinną upartość i ignorancję takich jak ty inni muszą mieć zepsuty seans, bo ty przecież masz to w dupie i uważasz to za przejaw dojrzałości.
powiedziałabym, że to raczej Twoje bezustanne miauczenie z tak błahego powodu jest dziecinne
Może jak dorośniesz to zrozumiesz, że to nie błahy powód. A te wasze śmieszne epitety i określenia nijak nie wpłyną na zmianę mojej metryki.
hahaha jakim prawem mnie oceniasz? zalosne ;) nie musze tutuaj nic pisac bo zazwyczaj nie znizam sie do takiego poziomu jaki Ty prezentujesz :)
Szkoda tylko, że ten twój "wysoki" poziom nie pozwala ci na zrozumienie najprostszych rzeczy, zasad i zależności. Tylko współczuć, tyle że nie ma komu.
tak ciezko napisac, ze spoiler? i co to za argument, ze moda na pisanie o spoilerach panuje, wiec wy sie wylamujecie? naprawde, bunt na najwyzszym poziomie!
Skoro pisze w nagłówki "jak myślicie (a potem dalej CO WIDAĆ) czy to wszystko to były tylko złudzenia Charliego czy naprawdę rozmawiał ze swoim zmarłym bratem?" to po co dalej czytasz?? Przecież po większości nagłówków już widać czy jest tam spojler czy nie. A po drugie możesz chyba sama kierować się własnym gustem a nie ocenom innych?? Osobiście widziałam już kilka filmów, które mi się podobały a komentarze były nie pochlebne. Zawsze możesz zacząć oglądać film a jak ci się nie spodoba wyłączyć go. To chyba nie koniec świata??