Mi się bardzo podobał ten film bardzo ciekawy, zaskakujący i wzruszający. na początku jak zobaczyłam że gra tam Zac Efron to pomyślałam ze bedzie to beznadziejny film. Efron kojarzył mi sie zawsze z High school musical i takim dzieciakiem a tutaj pokazał sie zupełnie z innej strony jako dojrzały facet. Naprawde polecam ten film!;)
Dokładnie. Film był całkiem niezły. Miał ładne zdjęcia i dobrze dobraną muzykę. Zach wydaje m się, że poradził sobie z tą rolą. Stał się bardziej dojrzały aktorsko. Chociaż, momentami trochę przesadzał (chociażby w scenach, gdy rozpaczał po śmierci brata). Ale, jak dla mnie, było całkiem przyzwoicie. 6/10
Do tej pory nie oglądałem HSM i nie mam żadnych uprzedzeń do Efrona. Ocena filmu według mnie to 8/10. Może lekko zawyżona,ale... piękny, wzruszający obraz + Amanda Crew i dobra muza. Zdecydowanie nie była to strata czasu.Polecam :)
bardzo przyzwoicie. jak miał niby nie rozpaczać po śmierci brata? chyba nie masz rodzeństwa, że tak mówisz. śmierć brata musi być czymś okropnie strasznym, a Zac ładnie to pokazał. rozwija się facet.. nie ma co. to już nie HSM. super. a fil 7/10 :)