PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=525889}
7,0 57 tys. ocen
7,0 10 1 56985
6,2 5 krytyków
Charlie St. Cloud
powrót do forum filmu Charlie St. Cloud

Tutaj : http://www.youtube.com/watch?v=7Z6xaM8UX8U&feature=player_embedded

Nie lubię, Efrona ale ten film moim zdaniem zapowiada się nieźle ;)

ocenił(a) film na 10
Smilex

łooooł obejrze na 100% ładnie sie zapowiada!!

Michcio_hallo

Plakat mnie wręcz przeraża. najgładsza skóra na świecie ;-)
Mówię to ja, jeszcze do niedawna zwolenniczka Efrona. fabuła wydaje się cienka jak barszcz, więc wygląda na to, że sobie ten film po prostu odpuszczę, szkoda moich 20 dych na bilet ;-)

ocenił(a) film na 7
kala456

wiesz że 20 dych to 200 zł?? ;P strasznie drogie te bilety...;p;p

ocenił(a) film na 8
Smilex

Jak przeczytałam fabułe to też mi się tak nie za bardzo podobało,ale po obejrzeniu zwiastuna jestem zupełnie zaskoczona i jestem w stanie poświęcić te 20 zł:D

Joycee

Widzisz, a u mnie zwiastun tylko pogorszył sytuację. widać plastik ostatnio w modzie ;-)

ocenił(a) film na 7
Smilex

nawet fajnie wygląda... poczekamy, zobaczymy. ;)

ocenił(a) film na 5
urszulankaa

a wiecie może jak sie nazywa piosenka wykorzystana w tym zwiastunie (zaczyna się pod koniec trailera). spodobała mi sie, pozdrawiam

tercc

Snow Patrol - Run Mam nadzieję, że pomogłem ;-)

ocenił(a) film na 8
gangsterzwroclawia

Oryginał Piosenki Run wykonuje Leona Lewis

Unibet_78

Nemożliwe. Snow Patrol wydał singla Run w 2003 roku, a Lewis śpiewa od 2006. Poza tym to dwie inne piosenki pod tym samym tytułem. Prosze o sprawdzanie danych, zanim się kogoś wprowadzi w błąd.

ocenił(a) film na 7
gangsterzwroclawia

To nie sa dwie piosenki pod tym samym tytulem. Lewis nagrala cover. Byc moze brzmi on troche inaczej. Ale jest identyczny tekst i identyczna linia melodyczna.amen.

Smilex

poplakalam sie w kinie na zwiastunie poniewaz uwarzam, ze milosc braterska to najpiekniejsza milosc a filmu sie nie moge doczekac!

użytkownik usunięty
sikwomen

Obejrzę film

ocenił(a) film na 10

Zwiastun bardzo mim się podoba, a film na pewno obejrze