PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=525889}
7,0 57 tys. ocen
7,0 10 1 56985
6,2 5 krytyków
Charlie St. Cloud
powrót do forum filmu Charlie St. Cloud

Jedna osoba naposała opis filmu. Nie przepadam za zackiem ale fabułą wydaje sie być interesująca ,wydaje mi się że ten film może być bardzo dobry. Na pewno obejrzę ;)

nitishia

dokładnie ja go mega nie lubie ale fabuła filmu jest interesująca i napewno obejrzę!

ocenił(a) film na 8
madzik995

Zapowiedz jest całkiem niezła, wręcz mogę powiedzieć, że bardzo dobra. Pomysł i realizacja zapowiada się fajnie, więc chętnie obejrze. Może wreszczie Zac choć trochę odklei od siebie łatkę Disneya.
I do tego muzyka : trailer z wykorzystaniem piosenki Snow Patrol - jak dla mnie wielki plus:)

nitishia

Ja do Zacka nic nie mam... ale myślę że w tym filmie w końcu pokarze na co go stać... Świetny pomysł na film na pewno popłynie duuużo łez w kinie ;))

nitishia

Zgadzam się z przedmówczynią... Trailer wygląda na prawdę świetnie, myślę, że Zac pokaże, że jest nie tylko przystojnym kolesiem, ale że ma talent...

MaggieMay

Oczywiście, że Zac ma talent. A film na pewno będzie dobry ;D

nitishia

Ja za Efronem nie przepadam, ale film obejrzę ze względu na ciekawie zapowiadajaca sie fabułę i niezapomnianą z Sexdrive Amandę Crew ;-)

ocenił(a) film na 5
nitishia

Ja już nie mogę się doczekać :)

littlestar

Nie mogę się doczekać

użytkownik usunięty
Iron_Man19

Lubie Zaca. Uwazam,ze jest dobrym aktorem. ;) A ten film zapowiada sie interesujaco. :) z checia wybiore sie do kina. :)

użytkownik usunięty

już nie mogę się doczekać

nitishia

co do talentu Zaca... W HSM był beznadziejny(ale ja tego filmu nie lubie i może stąd ta niechęć) ale pamiętam film w którym grał dziecko z autyzmem i pow, ze grał tam fajnie. a ten film po prostu kocham. wiem, jeszcze go nie widziałam ale nie ma rzeczy ktorej ja bym nie zrobila dla mojej siostry i na ten film wybiramy sie razem aby sobie pobeczec w koncie.xD