...ktory raz to ogladam, a efekty ciagle swieze, nie traci latami osiemdziesiatymi (jak wiele filmow niestety; chocby - nie mniejszajac mu nic z dobrej, logicznej i wciagajacej akcji i fabuly - "Obcy - Decydujace Starcie", gdzie jednak w pewnych chwilach stwory sa zbyt gumowe..); niby tylko dwunastu katorow, niby straszne ubostwo wbetrz, ale: realizm. A realizm jest w filmie tego typu bardzo wazny. Juz nie pamietam, ktory raz ogladam... To stalo sie tradycja - tradycja, ktora nie nuzy. A skoro przetrwala tyle czasu - to... wniosek nasuwa sie sam. Dla mnie zawsze w siclej dziesiatce moich ulubionych, ba, w pierwszej trojce.
Dlaczego??
Dziwi mnie dlaczego jeśli tak ten film wychwalasz i jest on wręcz w twojej trójce najlepszych filmów postawiłeś mu :(
:) :) :) :)
1. Nie "wystawiles", a "wystawilas" :)
2. Slyszales/as o czym takim, jak "omylkowe wcisniecie nie tego, co sie chcialo"?
Niestety tutaj sie nie da edytowac postow, a szkoda. Owszem, film ten jest w mojej ulubionej trojce i zasluguje na wiecej niz jedno ":)". Pozdrawiam.
Przepraszam, że...
...zrobiłam z ciebie chłopaka. Mnie samą też często ludzie biorą za chłopaka, więc rozumien jak może to być denerwujące.
Wiesz to co do ciebie napisałam nie miało charakteru ataku czy jakiegoś oskarżenia, więc jeśli tak to odebrałaś, to też przepraszam. Z mojej strony było to takie pytanie z przymróżeniem oka:)
Co do omyłkowego wciśnięcia nie tego co się chciało to też mnie to dosięgło. Na szczęście nie na tej stronie tu jednak zdażają mi się w komentarzach robić literówki i jakieś inne błędy tekstowe.
Pozdrawiam.