PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1236}

Co gryzie Gilberta Grape'a

What's Eating Gilbert Grape
1993
7,8 306 tys. ocen
7,8 10 1 306207
7,7 52 krytyków
Co gryzie Gilberta Grape'a
powrót do forum filmu Co gryzie Gilberta Grape'a

DiCaprio

ocenił(a) film na 9

Świetnie zagrał =) Na prawdę pokazał klasę. A co do Deppa... jak zwykle super xD Polecam ten film... jest na prawdę dobry.

ocenił(a) film na 9
Darth_Sylas

moim zdaniem jak nie lubie Dicapria to strasznie szanuje go za ten film

ocenił(a) film na 10
ajra

Ja tez DiCapria nie lubie... ale w tym filmie zagrał genialnie... można powiedzieć, że idealnie pasował do tej roli... Johnny oczywiście też świetnie zagrał (jak zawsze)... mimo wszystko wielki pokłon w stronę Dicapria za świetnie zagraną rolę.

Darth_Sylas

Złośliwi mówiąc, że DiCaprio nie musiał się zbytnio wysilać, grając upośledzonego chłopca. Ale ja nie jestem złośliwa i moim zdaniem był naprawdę niezły, mimo, że za nim nie przepadam. (;

ocenił(a) film na 6
Marmolada_2

Złośliwi? Można i głupotę nazywać złośliwością...

ocenił(a) film na 10
Diana

Taaak....Zfecydowanie jeden z ambitniejszych filmów w jakich Leonardo wziął udział. Tarola zasługuje na szacunek, podobnie jak całe dzieło. Jest to jeden z nielicznych filmów jakie moge oglądać setki razy i zawsze dostrzegam coś nowego, nie nudzi mnie...Arcydzieło to jak najbardziej dobre określenie...

Emigrate

Film swietny! I Leonardo równiez! :)
Dlaczego tak L. nie lubicie?

ocenił(a) film na 10
tanczaca_elizabeth

W moim przypadku to nie do końca jest tak, że go nie lubię (Leo)... źle to wcześniej określiłam... Mi się po prostu nie podoba jego gra aktorska... Ale jak już mówiłam w tym filmie zagrał jak dla mnie wybitnie...

ocenił(a) film na 9
megona

dla mnie dicaprio zgrał swietnie.ogolnie film był fajny:)no i ten depp:)

ocenił(a) film na 10
Darth_Sylas

Ja tez nie przepadam za DiCaprio, ale padam mu do stop, za te role :]

Nie wiem, czy Wy tez tak macie, ale jest kilka aktorow i aktorek, ktorych po prostu nie lubie.Np. Kirsten Dunst, czy Maciej Zakoscielny. Jakos nie moge sie do nich przekonac.

czlowiekwberecie

Aktor pierwsza klasa,a kreacja w tym filmie bezbłedna,wilekie oklaski,co do deppa rowniez jak powyzej,ma on swoj urok.

ocenił(a) film na 10
Darth_Sylas

DiCaprio w tym filmie pokazał, że jest genialnym aktorem, po pierwsyzm obejrzeniu "Gilberta.." zaczęłam Go bardzo szanować, teraz nadrabiam 'braki' ;]

ocenił(a) film na 10
CzarnaKrwinka

Hmm pozatym patrząc na wasze opinie, dlaczego Go nie lubicie?
To nie jedyny piękny film, w którym zagrał..

CzarnaKrwinka

Ja uważam, że DiCaprio jest bardzo dobrym aktorem. Nie lubię tej całej otoczki, jaka się wokół niego wytworzyła po udziale w Titanicu i Romeo i Julii- otoczka lovelasa i romantycznego chłoptasia, ale cenię go i za te jak i za jego pozostałe role, np. w: Chłopięcym świecie, Całkowitym zaćmieniu, Przetrwać w Nowym Jorku, Don's PLum, Niebiańskiej Plaży, Aviatorze itp. Naprawdę jest w czym wybierać :)

ocenił(a) film na 9
Darth_Sylas

Mam dokładnie takie same odczucia. Zagrał świetnie. Nigdy go szczególnie nie lubiłam i może do tej pory nie lubię ale zyskał teraz mój szacunek. Świetnie wcielił się w ta rolę ... pokazał klasę.

Depp też świetnie, ale to Dicaprio mnie zaskoczył, na Deppa mogę patrzeć i bezkrytycznie powiedzieć że gra świetnie, bo właściwie nie jestem w stanie spojrzeć na jego wady, czy ocenić krytycznie jego gry. Czaruje swoim urokiem;]

użytkownik usunięty
kaczy_dziup

DiCaprio jest świetnym aktorem. I pomimo, iż był bardzo młody, to w tym filmie rzeczywiście no cóż..ukłon. Szacuneczek sie należy. Rola była bardzo skomplikowana i trudna, a on zagrał cudnie. Jeszcze Juliette była wyśmienita w tym filmie. Taka naturalna ;)

Juliette jakoś zawsze jest taka naturalna... i to w niej bardzo lubię :)