PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=32385}

Cube 2

Cube 2: Hypercube
2002
5,8 39 tys. ocen
5,8 10 1 39329
4,1 15 krytyków
Cube 2
powrót do forum filmu Cube 2

dva

ocenił(a) film na 9

Film w stosunku do poprzednika ma kilka zalet. Przedewszystkim jest o wiele bardziej przerażający i dynamiczny. Problem jest rozbudowany i najważniejsze, że na końcu mamy ukazane o co właściwie biega z tym całym hipersześcianem. No coż minusem jest natomiast to, że to znowu sześcian, ale mi jakoś miło było do niego powrócić
Polecam fanom jedynki, ale bardziej tym, którzy jedynki nie widzieli (obserwacja kolegów i ich reakcji)

ocenił(a) film na 2
Quadric

zaletą jest to ze pokazali o co w koncu chodziło? jak dla mnie to jedno z najgorszych posunięć scenarzysty..jedynka nie dawala nam do konca odpowiedzi i to było w niej takie frapujące..tu dowiadujesz sie ze wszystko bylo efektem działan wojska...no i zapominasz o filmie po kilku godzinach..

Kupa

"zaletą/niezaletą jest to ze pokazali o co w koncu chodziło"...ludzie,czy wy ten film w ogóle oglądaliście? Przecież w nim NIE pokazują, o co we WSZYSTKIM chodzi! Odsłaniane są tylko pewne elementy układanki, które nie psują obrazu filmu (według mnie). I jakie wojsko? To prywatna firma zbrojeniowa