film gangsterski niby a akcji zero 1/10, szkoda czasu a wiem co mowie bo na filmach sie znam
Gra Al Pacino 3/10, bardzo słabo i mało przekonująco. Spodziewałem sie czegoś dużo lepszego ale film totalne rozczarowanie....
Nieporozumieniem jest ocenianie Jackasów na 10/10 lub Green Lantern również na 10/10. Zresztą o czym mam dyskutować z człowiekiem który na avatar wybrał sobie peję.
Dlatego "gangsterski" a nie " film akcji". Z resztą nie przesadzaj, jak na gangsterski to sporo akcji było.
Trolli wszędzie pełno... wejdzie taki, da dla jakiegoś cudeńka 1, a jakieś szmiry na 10 ocenia...
Wyskoczy taki Tomasz z kotła, który doktorowi Strangelove da 5 i powie ze szmira :D
tak właśnie... przejrzeć twoje oceny niektórych filmów to się włos łysemu na głowie jeży...
kolejny debilny prowokacyjny temat założony przez je*anego niedorozwoja. Ch*j ci w dupę wieśniaku. Scarface to film genialny. 10/10
hejterzy są wszędzie jestem ciekaw czy gdyby barany i 10 latkowie ktorzy pewnie w tym filmie szukają tylko krwi by nie oceniali na filmwebie spokojnie ten film znalazl by sie w top 5
lubię bo jest swego rodzaju spełnieniem "Amerykańskiego snu" po za tym kocham klimaty tamtych lat szczególnie w USA, nie mówiąc o roli Ala czy w ogóle gangsterskich filmach, które kocham :) pozdro
przecież tu jest tylko krew, strzały i gadanie w stylu "ja mam jaja a ty nie";) Strasznie żałosny film.
powinieneś w takim razie ogladac jedynie dramaty von Triera. Tam nikt do nikogo nie strzela i nie przeklina.
??? mam w nosie strzały i krew. niech siobie są jak muszą być. tylko, że strzały i krew nie powinny być celem filmu, a raczej środkiem żeby pokazać cos sensownego tak?? przynajmniej jak mówimy o filmach, kltóre są cenione albo do tego pretendują. tu widzę tylko strzelanie i dresiarskie dialogi, nic wiecej, von tier to zupełnie inny poziom.
ale zgadzam się, że film może się podobać choć jest głupi ;) i arcydziełem zapewne nie jest
wiesz teraz na topie jest meksyk w którym ciała gangsterów są ćwiartkowane a później na ulice są wyrzucane żeby ludzie wiedzieli ze strzały i krew ze są środkiem żeby pokazać cos sensownego. tu widzę tylko strzelanie i dresiarskie dialogi, nic więcej,. Filmy takie jak ten nie są o miłym traktowaniu ludzi tam tylko rządzi strach kasa i śmierć a nie teksty o tym jak to miłym jesteś człowiekiem tylko nic mi nierób . .takie akcje jak w meksyku SA teraz by były filmie tym to przypuszczam żebyś miał inne zdanie o tym filmie
no tak jasne ale to nie wystarczy pokazać gościa, który zachowuje sie jak dres cały film i wszystkich niszczy swoimi dresiarskimi sztuczkami żeby pokazać jaki jest świat. taka głupia brutalność napewno nikomu nie pomaga
no masz racje Ale już wole taka brutalność na filmach niż żeby naprawdę się działa na ulicach :)
Lubię takich ludzi ;) Dzięki nim wiem jakich filmów nie oglądać! Wystarczy, że człowiek da "10" - to już wiem, że powinienem się trzymać z daleka od takiego... "Transformers"! Pozdrawiam!
Dokładnie. Konto od 20 maja tego roku. Pila III 10/10 Jackasy 10/10, Gran Torino 3/10 Dwunastu Gniewnych Ludzi 1/10 (!!!) Forest Gump 1/10, do tego ten smieć peja w awatarze = troll, albo zidiociały gimbus, któremu należy się ban na internet.
ale jesteście żałosni. Co ma klapka na muchy do drzewa??? tyle co do tego filmu rychu peja albo 12 gniewnych ludzi... Zmiencie fora i nie zaśmiecajcie tego wątku jak wam argumentów brakuje dla waszego ukochanego filmu.
hehe kolejny dresik - fanatyk filmu, w którym widzi to co tak wielbi - gościa z jajami nie mieszczącymi sie w majtkach, strzelanie albo kopanie po mordzie gościa leżącego na ulicy (tu chyba tego nie ma akurat) dziesiątki trupów i sadzawki pełne krwi. No i jeszcze dresiarskie ideały typu "nigdy nie zdradziłem"
Panie Arturze strasznie jest pan inteligentny. Przeraża mnie Pan. Aż się boję coś na Pana napisać.
Co ty tak się uczepiłeś tych dresów? Pewnie cię biją. W necie możesz wyrzucić z siebie całą nienawiść, malując się na inteligenta. To ostatnio bardzo popularne - być przeciwnym wszystkim i wszystkiemu!
jakbym był przeciwny wszystkim i wsyzstkiemu oceniał bym wszystkie filmy na 1, a daje mnóstwo 8,9 itp