8,2 278 tys. ocen
8,2 10 1 278321
8,2 64 krytyków
Człowiek z blizną
powrót do forum filmu Człowiek z blizną

film gangsterski niby a akcji zero 1/10, szkoda czasu a wiem co mowie bo na filmach sie znam

ocenił(a) film na 10
Markus_Wspanialy

Wiesz może znasz się na filmach ale to nie znaczy ze ktoś tego nie obejrzy bo napisałeś ze szkoda czasu ja ten film oglądałem na TVP 2 jak miałem 15lat a wtedy o internecie mogłem pomarzyć wiadomo ze film czasami jest kiczowaty ale to druga strona filmu jest od tego żeby nas przyciągała i później dyskutować o filmie.
A Prawdziwy znawca filmów nigdy nie mówi : a wiem co mowie bo na filmach sie znam:
Bo tak naprawdę nikt się nie zna filmach bo filmy są tak różne jak społeczeństwo na świecie;)

ocenił(a) film na 9
Markus_Wspanialy

jeżeli chcesz wiecej akcji proponuje wziac sie za Stevena,Arnolda etc . , lecz jeżeli chodzi o gre Ala jest poprostu nie do podrobienia ,ekspresywna ,wyołująca duzo emocji postac której moim zadaniem żaden aktor nie potrafily by tak wyeksponowac, a jeżeli chodzi o sam film ,to dramat gangsterski z głównym przesłaniem( jak łatwo zazchłysnąc się sukcesem który tak szybko osiągasz) , przechodząc do sedna jest to film nietuzinkowy i ponadczasy

ocenił(a) film na 9
drGonzo_filmweb

dając ocene 3/10 uswiadamiasz mnie jak ten portal "schodzi na psy" z czasem postepu cywilazacji ,oceniając "blade" czu jakos tam "x-menow " wyżej ."Powodzenia w dyskusji" bless

ocenił(a) film na 10
Markus_Wspanialy

Ostatnia scena Al Pachino w Scarface przebija grą aktorską wszystkie filmy, które oceniłeś na dychę do potęgi nieskończonej. Znafco a raczej trollu.

ocenił(a) film na 10
peja2000

dobrze napisales tej swini

ocenił(a) film na 10
krzysiekk123

Rewelacyjny film! Obejrzałem go już kilka razy, i obejrzę ponownie. Znakomita gra aktorska Al Pacino, świetny soundtrack który na długo zapada w pamięć, do tego klimat lat osiemdziesiątych. Arcydzieło!

Szkoda że obecnie już takich filmów nie produkują...

użytkownik usunięty
Markus_Wspanialy

Jak możesz się wypowiadać skoro dajesz 12 gniewnym ludziom 1/10? A fight club 3/10 pewnie 3 a nie 1 za to, że sie ktoś po mordzie lał bo na pewno nie zauważyłeś tematu 'mieć czy być'.

ocenił(a) film na 10
Markus_Wspanialy

Peja w avatarze i wszystko jasne.

ocenił(a) film na 9
Markus_Wspanialy

po twoich ocenach uwazam ze masz raka mozgu ("znam sie na filmach" nie wierze ze jestes zdrowy)

Markus_Wspanialy

Znasz się na filmach jak twoja stara na obciąganiu.Patrzy na tego uja i dalej nie rozumie,że służy nie tylko do sikania buraku.