film gangsterski niby a akcji zero 1/10, szkoda czasu a wiem co mowie bo na filmach sie znam
Wiesz może znasz się na filmach ale to nie znaczy ze ktoś tego nie obejrzy bo napisałeś ze szkoda czasu ja ten film oglądałem na TVP 2 jak miałem 15lat a wtedy o internecie mogłem pomarzyć wiadomo ze film czasami jest kiczowaty ale to druga strona filmu jest od tego żeby nas przyciągała i później dyskutować o filmie.
A Prawdziwy znawca filmów nigdy nie mówi : a wiem co mowie bo na filmach sie znam:
Bo tak naprawdę nikt się nie zna filmach bo filmy są tak różne jak społeczeństwo na świecie;)
jeżeli chcesz wiecej akcji proponuje wziac sie za Stevena,Arnolda etc . , lecz jeżeli chodzi o gre Ala jest poprostu nie do podrobienia ,ekspresywna ,wyołująca duzo emocji postac której moim zadaniem żaden aktor nie potrafily by tak wyeksponowac, a jeżeli chodzi o sam film ,to dramat gangsterski z głównym przesłaniem( jak łatwo zazchłysnąc się sukcesem który tak szybko osiągasz) , przechodząc do sedna jest to film nietuzinkowy i ponadczasy
dając ocene 3/10 uswiadamiasz mnie jak ten portal "schodzi na psy" z czasem postepu cywilazacji ,oceniając "blade" czu jakos tam "x-menow " wyżej ."Powodzenia w dyskusji" bless
Ostatnia scena Al Pachino w Scarface przebija grą aktorską wszystkie filmy, które oceniłeś na dychę do potęgi nieskończonej. Znafco a raczej trollu.
Rewelacyjny film! Obejrzałem go już kilka razy, i obejrzę ponownie. Znakomita gra aktorska Al Pacino, świetny soundtrack który na długo zapada w pamięć, do tego klimat lat osiemdziesiątych. Arcydzieło!
Szkoda że obecnie już takich filmów nie produkują...
Jak możesz się wypowiadać skoro dajesz 12 gniewnym ludziom 1/10? A fight club 3/10 pewnie 3 a nie 1 za to, że sie ktoś po mordzie lał bo na pewno nie zauważyłeś tematu 'mieć czy być'.
po twoich ocenach uwazam ze masz raka mozgu ("znam sie na filmach" nie wierze ze jestes zdrowy)