kupa smiechu! :D gwarantowana. Scenki i dialogi bardzo zabawne.Bohaterowie sympatyczni i przystojni. Zwłaszcza dziewczyna. Wielkie brawa za film! Śmieszny akcent jeszcze bardziej podkreśla absurd i groteskę. Podobają mi się takie absurdalne horrorowe komedie. Jak ktoś zna podobne to niech poda jakieś!
Bad Taste (1987)
Martwe zło 2 (1987)
Martwica mózgu (1992)
Armia ciemności (1992)
Przerażacze (1996)
Lake Placid (1999)
Wysyp żywych trupów (2004)
Zombie Movie (2005)
Noc morderczych chomików (2006)
Robale (2006)
Odwet drzew (2008)
Noc żywych Żydów (2008)
The Horribly Slow Murderer with the Extremely Inefficient Weapon (2008)
Pirania 3D (2010)
Tucker i Dale kontra Zło (2010)
dzięki. część znam. część nie.
krótkometrażówki są trudno dostępne. jak je obejrzałeś?
w sieci są?
więcej razy się uśmialam, niż w ogóle jakkolwiek bałam ;D. z racji tego, że film mnie rozśmieszył, dam nawet 4/10:D
nawet 4???????????? ujdzie?????????
skoro cie rozśmiesza popraw na 7!
taki był cel twórców!
Ja odkąd ujrzałam te szalone owce z krwią na pyskach zapragnęłam obejrzeć ten film :) Co do innych niedorzecznych produkcji to polecam Martwicę, Martwe Zło i Armię Ciemności, jak Creo90, a noc krwiożerczych chomików i The Horribly Slow Murderer with the Extremely Inefficient Weapon będę musiała koniecznie obejrzeć :) Widziałam jeszcze takie tytuły jak "Kung Fu Zombie" i "Atak Pomidorów Zabójców"
obejrzalem wszytkie wymienione wyzej i kupa.
ZADEN nie smieszy mnie jak te owce.
WSZYSTKIE SA NIESMIESZNE niestety.
nie.
nie trawie produkcji Petera Jacksona.
albo nadete albo obrzydliwe.
zaden jego film mi sie nie podoba.
W filmie kiedy pan Brat wraca do owiec w ludzkiej postaci wyraźnie widać jak owca chapie go za interes. Chyba że się uprzeć i stwierdzić że pokazanie penisa bez główki się nie liczy :). Pan Brat zresztą jest zmasakrowany śmigłem. Mało w tym domyślności. Jak dla mnie Black Sheep jest z tej samej półki co Filmy Jacksona, ino flaki są wykonane lepiej niż kiedyś.
no tak...
ja Samych swoich ani Ostatniego samuraja w zyciu na arcydzielo 10 nie ocenie!
sami swoi to klasyka do której każdy szanujący się Polak chętnie wraca. A ostatniego samuraja albo nie oglądałeś lub po prostu nie zrozumiałeś co jest dość prawdopodobne :)
klasyka to nie arcydzielo.
ze pol polski rży z pawlaka to nie znaczy ze to cud kina.
samuraj z kurduplem kruzem to machanie szabelką. krytyka zjechała to dziadostwo lata temu!
gratuluje gustu! beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
ja nigdzie nie napisałem że sami swoi to arcydzieło. Chyba masz jakieś urojenia i sam sobie coś dopowiadasz. No i co z tym filmem mają wspólnego majteczki w kropeczki ? A co do ostatniego samuraja to nie interesuje mnie czy sie tobie podoba czy nie i co krytyka o nim pisała. Dla mnie to po prostu świetny film pod względem fabuły realizacji aktorstwa.
Emocje i przesłania w nim zawarte pewnie są dla ciebie nie zrozumiałe. Ale tak to juz jest jak ktoś 5 klas podstawówki skończy ,google służy mu jako słownik ortograficzny a w necie udaje wielkiego znawcę filmu i sztuki. Zrozum że po prostu śmieszny jesteś. Jak już zauważyłeś poprzeszkadzałem ci przez parę dni tak jak ty przeszkadzasz innym tu od ładnych paru lat. I jak było ? Zachowywałem sie podobnie jak Ty tyle że z zachowaniem elementarnych zasad dobrego wychowania , które tobie jak widać nie zostały wpojone.
Jeśli tego nie zrozumiałeś i dalej będziesz publicznie bluzgać i obrażać innych ludzi to uwierz że nie spocznę aż nie zmądrzejesz :)
To tyle mojego przesłania do szanownego schiza najprostszego krytyka jakiego miałem okazję czytać.
Życzę Ci wesołych świąt i smacznego karpia i żebyś w prezencie dostał książkę która wyjaśni ci podstawy dobrego wychowania oraz zasady współżycia z innymi ludźmi. Mam nadzieję że opanowałeś czytanie ze zrozumieniem, choć po tym co tu wypisywałeś to pewny tego nie jestem.
Mam nadzieję że to co tu napisałem a być może ilość postów które ci tu moderatorzy zablokowali da ci do myślenia
Jeszcze raz życzę ci z całego serca powrotu do normalności
jeszcze jedno. Porównać "Samych swoich" do majteczek w kropeczki to profanacja. Coś takiego nie powinno mieć miejsca na tym portalu. Tak że proszę żebyś czasami pomyślał zanim coś napiszesz.Bo to ani mądre ani śmieszne nie było.I nawet nie chcę wiedzieć co tobą kierowało jak to pisałeś.
żegnam.