Czarna owca

Black Sheep
2006
4,9 9,0 tys. ocen
4,9 10 1 8962
4,4 8 krytyków
Czarna owca
powrót do forum filmu Czarna owca

O tym filmie slyszalam jakies 4 lata temu i z calego serca chcialam go zobaczyc. Przed chwila to zrobilam, ale musze stwierdzic, ze film jest slaby, baa... zenujacy.
Dawno tak slabego filmu nie widzialam. Historia filmu czytajac np na filmweb.pl moze zaciekawic ale sposob przedstawienia tego w filmie jest nudny. A mozna bylo tak dobrze go przedstawic. Ogolnie duzo krwi, wulgaryzmow... To ma byc tak nawiasem mowiac horror ? Widok krwi moze obrzydzic, ale przestraszyc nic - przynajmniej w pierwszej polowie filmu, bo na reszte nie mialam sil. Szkoda na ten film czasu i zdrowia.

ocenił(a) film na 1
bibona

dokładnie tak. Nastawiłem się na świetną parodię filmów grozy - i rzeczywiście czasami było nieźle - ale przez większość czasu, film szokował swoją wulgarnością, kiczem i miernym dowcipem. Postacie są jednowymiarowe, żarty nieśmieszne, o efektach specjalnych szkoda gadać. Jednym słowem nieporozumienie na całej linii.

ocenił(a) film na 7
bibona

Co prawda wypowiedź sprzed dwóch lat, ale muszę:

To nie jest horror.

Obejrzyjcie sobie Testosteron nastawiając się na film science-fiction, a potem marudźcie, że mało w nim science-fiction.

ocenił(a) film na 1
sprite9

testosteron nie jest science-fiction a czarna owca nie jest dobrym filmem

ocenił(a) film na 1
bibona

też to kiedyś próbowałem oglądać. Ale nie dotrwałem do końca. Ani to komedia ani horror. Film z serii szkoda czasu