dowiedziałem się że nie bedzie..słyszałem różne opinie... ze ten film to jedna wielka prowokacja ze zabronili tego filmu puszczać itp...... najgorszy jest fakt ..taśma ponoć zagineła;/ została nam ta jedyna kiepska wersja cam.... ;/;/;/
bez obrazy ale to jakieś bzdury... film dzisiaj jeszcze zdobył nagrodę na jakimś festiwalu nie pamiętam nazwy i jest doceniany przez krytyków więc nie rozumiem czemu mieli by go nagle zakazywać, poza tym film nie jest propagandowy ale oczywiście jak ktoś się uprze to wszędzie propagandę dostrzeże ( a niestety są tacy ludzie na filmwebie) wystarczy trochę poczytać w filmie poza kilkoma szczegółami większość faktów się zgadza
to jakaś propaganda jest z tym DVD że tyle czasu trzeba czekać? na stronach empiku mają książke i album o filmie ale samego filmu..... pierwszy raz sie z czyms takim spotykam żeby na film trzeba było czekać aż 8 miesięcy albo i w ogóle?
trzeba tak długo czekać bo w Polsce nikomu się nie oplaca wykradać filmu i wrzucać nielegalnie do internetu przed premierą na dvd- a to właśnie dlatego tak szybko pojawiają się dobre kopie filmów w internecie, bo na premiery na dvd w sklepie czeka się dość długo z tego co wiem, ale może się mylę?
Szybcy Wściekli na DVD wyszło po 3,5 miesiąca, a tu już mija 6 miesiąc
i nawet nie słychać kiedy bedzie w sklepach, dziwne