PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=551232}
6,7 65 tys. ocen
6,7 10 1 64531
5,7 32 krytyków
Czarny Czwartek. Janek Wiśniewski padł
powrót do forum filmu Czarny Czwartek. Janek Wiśniewski padł

Pod koniec filmu zaczęłam ryczeć jak głupia ;( [*] RIP

ocenił(a) film na 4
ocenił(a) film na 4
misternick

Dobre ;)

RenesmeeCullen

Racja...jak głupia.
Na palcach jednej ręki mogę policzyć filmy, na których poczułem gulę w gardle...
"Lista Schindlera"
"Imperium Słońca"
"Kolor Purpury"
...
Powyższemu wiele brakuje.
Pozdrawiam serdecznie.

ocenił(a) film na 6
Grzesiek_filmweb

fajnie, że można decydować na jakim filmie należy płakać a na jakim nie wolno, masakra jakaś...

Grzesiek_filmweb

głupi to chyba Ty... nie możesz zrozumieć tego, że każdy może mieć inne poczucie wrażliwości? każdy musi płakać na określonym filmie według Ciebie. a jak kogoś wzruszył do łez taki, który Ciebie nie wzruszył, to jest beeeeeee, niedobry, głupi itp.

MaryFloraBell

Chodziło mi o to,że Polacy nie umieją wzruszać.... bo niby czym? TVN-owskimi serialami?

Grzesiek_filmweb

Wzruszających polskich filmów jest bez liku, zwłaszcza starych.

użytkownik usunięty
Grzesiek_filmweb

lepiej sie wzruszac zydowskimi, no tak

RenesmeeCullen

A mi się wydaje, że to taki zabawny kawał jest.
Jeśli nie, to oczywiście nie mam nic do tego, jednakże... no szczerze wątpie. :P

ocenił(a) film na 5
RenesmeeCullen

Szanuję twoje zdanie na temat filmu, ale ten "RIP" mogłaś sobie darować - mamy taki skrót w języku polskim? Bo chyba jesteśmy w Polsce i na polskiej stronie? Ja jeszcze w naszym kraju o żadnym ripie nie słyszałem .. tutaj mamy "świętej pamięci Ś.P." albo jeśli już to "spoczywaj w pokoju" . Nie zachłyśnijcie się tą swoją Ameryką prosto z ekranu tv ... tyle ode mnie, takie makaronizmy to jakieś durne wymysły wypranych mózgów.