PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=551232}
6,7 64 tys. ocen
6,7 10 1 64489
5,7 32 krytyków
Czarny Czwartek. Janek Wiśniewski padł
powrót do forum filmu Czarny Czwartek. Janek Wiśniewski padł

Być może jestem płytka ,ale gdy w końcu wczoraj miałam okazję go obejrzeć cholernie się
męczyłam i tylko czekałam ,aż się skończy. Oczywiście momenty ,kiedy robotnicy nieśli
gościa na drzwiach,czy odprawiano ten pseudo -pogrzeb były przemawiające . Ogólnie
jednak nie mogłam doczekać się końca...

ocenił(a) film na 8
Pancefaust

Gdybyś wymówił te słowa w mojej obecności lewacka parówo, jak nic dałbym ci w ryj, przekopał a potem potraktował uryną.

PPS

w mojej obecności nawet byś nie pisnął prawicowa cioto. wszystkie prawiczki są takie same, czy to z PiSu czy to z PJN czy ONR. mają nieudane życie seksualne i kompleksy leczą zgrywając kozaków, a nawet nie mają odwagi iść na dziwki.

ocenił(a) film na 8
Pancefaust

Typowy przykład tych, co to odważnie blokują ale tylko zza szpaleru milicji - swoich koleżków.

PPS

mój ojciec był esbekiem i wiem, że przysłużył się dla dobra Polski więcej od tych pseudo bohaterów z tego filmu.

ocenił(a) film na 8
Pancefaust

No to klawo.
A dziadzio gdzie pracował, nkwd czy gestapo?

ocenił(a) film na 7
Pancefaust

"nie mają odwagi iść na dziwki"-żal mi cie,domyslam sie,ze jestes "prawdziwym,twardym facetem",który żeby mógł uprawiać seks z płcia przeciwna to musi za to płacić-genialnie,jesteś prawdziwym twardzielem;)

ocenił(a) film na 7
PPS

Ah, to tu sie ukryla ta legendarna prawicowo-narodowo-katolicka miłość do bliźniego! Witaj, Jezus cie kocha!

ocenił(a) film na 8
BelzeBoobies

Idź lepiej coś zgłosić. Do admina albo na milicje. Z miłości do bliźniego, na przykład.

ocenił(a) film na 7
PPS

Ah, ty Prawdziwy Polaku ty.

ocenił(a) film na 8
BelzeBoobies

Zapomniałeś o faszyście, pisowcu i bandycie stadionowym.

ocenił(a) film na 7
PPS

Eee, nie. Chyba nie.

ocenił(a) film na 8
BelzeBoobies

Dlaczego nie?
Według Gówna spełniam wszelkie kryteria, więc nie musisz się czaić.

ocenił(a) film na 7
PPS

Nie rozmawiam z kupami - nawet swoimi - więc trudno mi powiedzieć, ale osobiście tak nie uważam.

ocenił(a) film na 8
BelzeBoobies

Winszuję

palinka9999

Film jest słaby i tyle i to nawet bardzo słaby jak dla mnie. Nudny i nachalny. Takie piękny temat zmarnowany tandeciarskim i niechlujnym stylem

KaciorAlku

STOLC