Być może jestem płytka ,ale gdy w końcu wczoraj miałam okazję go obejrzeć cholernie się
męczyłam i tylko czekałam ,aż się skończy. Oczywiście momenty ,kiedy robotnicy nieśli
gościa na drzwiach,czy odprawiano ten pseudo -pogrzeb były przemawiające . Ogólnie
jednak nie mogłam doczekać się końca...
Gdybyś wymówił te słowa w mojej obecności lewacka parówo, jak nic dałbym ci w ryj, przekopał a potem potraktował uryną.
w mojej obecności nawet byś nie pisnął prawicowa cioto. wszystkie prawiczki są takie same, czy to z PiSu czy to z PJN czy ONR. mają nieudane życie seksualne i kompleksy leczą zgrywając kozaków, a nawet nie mają odwagi iść na dziwki.
Typowy przykład tych, co to odważnie blokują ale tylko zza szpaleru milicji - swoich koleżków.
mój ojciec był esbekiem i wiem, że przysłużył się dla dobra Polski więcej od tych pseudo bohaterów z tego filmu.
"nie mają odwagi iść na dziwki"-żal mi cie,domyslam sie,ze jestes "prawdziwym,twardym facetem",który żeby mógł uprawiać seks z płcia przeciwna to musi za to płacić-genialnie,jesteś prawdziwym twardzielem;)
Ah, to tu sie ukryla ta legendarna prawicowo-narodowo-katolicka miłość do bliźniego! Witaj, Jezus cie kocha!
Idź lepiej coś zgłosić. Do admina albo na milicje. Z miłości do bliźniego, na przykład.
Dlaczego nie?
Według Gówna spełniam wszelkie kryteria, więc nie musisz się czaić.
Nie rozmawiam z kupami - nawet swoimi - więc trudno mi powiedzieć, ale osobiście tak nie uważam.
Film jest słaby i tyle i to nawet bardzo słaby jak dla mnie. Nudny i nachalny. Takie piękny temat zmarnowany tandeciarskim i niechlujnym stylem