PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=551232}
6,7 64 tys. ocen
6,7 10 1 64487
5,7 32 krytyków
Czarny Czwartek. Janek Wiśniewski padł
powrót do forum filmu Czarny Czwartek. Janek Wiśniewski padł

Plakat

ocenił(a) film na 4

O samym filmie nawet nie chce mi się gadać, kompletnie mi się nie podobał. Ale plakat - wreszcie - zrobili zacny!

ocenił(a) film na 8
MB999

Że co?! Plakat ci sie spodobał??

użytkownik usunięty
wino86

no właśnie, jak śmiał mu się spodobać, przecież tobie się nie podoba!!!!111

ocenił(a) film na 8

..widze ze myslenie nie jest Twoja najmocniejszą stroną. Plakat to niuans..

użytkownik usunięty
wino86

że tak w odpowiedzi posłużę się wielowymiarowym cytatem klasyka:
"..widze ze myslenie nie jest Twoja najmocniejszą stroną. Plakat to niuans.."

ocenił(a) film na 4

JEJ, nie mu, to po pierwsze. Wino86: tak, plakat jest wtórny i nie ma w nim nic odkrywczego, ale przynajmniej nie są to bohaterowie na białym tle, a nad nimi wielki, czerwony/czarny tytuł (czytaj: Testosteron, Tylko mnie kochaj, Nie kłam kochanie itp itd). Jest patetyczny i przesadny, ale moim zdaniem pasuje.
Niuans?

MB999

mb999- śmieszne jest to że porównujesz ten plakat z plakatami komedii romatycznych ;P

ocenił(a) film na 4
sla

Wiem, ale niestety ostatnio tylko takie polskie filmy są w repertuarze kinowym ; ) co teraz z kinie? "Jak się pozbyć cellulitu", "Och Karol 2" i "Wojna żeńsko-męska"... Porównuję do plakatów które ostatnio widzę.

ocenił(a) film na 8
MB999

niuans w sensie detal..z reszta nie chce mi sie rozwodzic nt plakatu..rzeczy tak mało istotnej

MB999

Moim zdaniem ten plakat jest bardzo trafny. Mężczyzna trzymający polską flagę, krew i cytat. Widać emocje- pewne zacięcie. Mogli by zrobic jakiś natłok postaci, czy coś. Moim zdaniem wyszło bardzo dobrze. Plakat pasuje tutaj jak ulał.
@wino86: plakat nie zawsze jest rzeczą mało istotną, ludzie bywają wzrokowcami, oceniają i krytykują, więc plakaty bywają niezłą reklamą dla filmu :)