Wzruszająca mowa nieudolnego adwokata, nie zmienia faktu iż facet jest winny podwójnego morderstwa. Co prawda były okoliczności łagodzące, przez które nie powinien dostać kary śmierci. Sprawiedliwy wyrok powinien wynosić ok 25 lat.
Jeśli już chcesz dyskutować o sprawiedliwości wyroków, to rozgraniczaj dwie kwestie - zabójstwo a morderstwo. Za morderstwo powinno się siedzieć ( a jednak ojciec małej zamordował, z tym się zgadzam, aczkolwiek jako matka jestem w stanie go usprawiedliwić ), ale zabójstwo to inna kwestia...
ale mi bardziej chodziło o to że nożem trudno jest zranić kogoś postronnego ,gdyby zranił ich w sądzie może by udało mu się zabić jednego ale gdyby zostali uniewinnieni to mógłby zabić obu ,ciała by zrzucił z mostu do tej rzeki co jego córka a nóż by zakopał i brak dowodów :D
ale ja dla tego człowieka karę taką bym wymierzył: ma przez najbliższe x lat pomagać przy tym postrzelonym policjancie
skoro ma kasę aby utrzymać pedofila w pace to powinno mieć dla rodziny która przez kilka lat będzie bez ojca
znalazłem opcję dla rodziny-w więzieniu się pracuje więc kasa która by wyrobił Samuel mogłaby iść na jego rodzinę
Teoretyzowac potrafi kazdy. Wroc sie wypowiadac w tym temacie gdy juz faktycznie bedziesz posiadal dziecko.
znowu to samo daruj sobie, posiadanie skrzywdzonego dziecka upoważnia do morderstwa oprawców, każdy bez wyjątku czy jest samotnym ojcem czy ma 10 dzieci powinien siedzieć za coś takiego
prawo powinno być ślepe
Nie, nie zabil ludzi, zabil smieci, wyeliminowal ze spoleczenstwa wirusa, ktory mogl sprawic krzywde wielu innym z otoczenia. Masz cos z glową, ze tego nie rozumiesz?
To chyba ty masz coś z głową, że to aprobujesz. Zabójstwo to zabójstwo, dobry czy zły człowiek kara musi być.