24 sierpnia w Dzienniku jako dodatek dostępny będzie film "Czekolada" za 5,99 PLN ;)
dla fanow johnnego deppa(który równiez gra w czekoladzie)informuje,ze w tym samym dniu w gazecie wyborczej bedzie don juan demarco
he a myslicie że jak o 10 rano pójde do sklepu czy kiosku to bedzie ??? <lol2> ??? bo musze miec oba filmy
podobno, polskie wydanie DVD tego filmu różni się od wersji kinowej, wycięto z niega kilka "niemoralnych" scen...ktoś może potwierdzić to info?
nie oglądałam jeszcze, ale na pudełku pisze, że film trwa 116 minut, tutaj że 117, wiele raczej nie zdążyli wyciąć
"Czekoladę" już mam:) O tym drugim filmie niestety zapomniałam i kurcze boję się, że już wykupili :P
właśnie wrociłam ze sklepu i już kupiłam dziennik:) teraz tylko oglądać:D Pozdrawiam.
Ja też kupiłam, ale co się naszukałam... Musiałam całe osiedle przeszukać, prawie wszędzie wykupili... a z Wyborczą nie miałam problemu, mimo późnej pory (ok. 17)... Jutro oglądam oba (choć oba już widziane):-)
hehe i mam nie miałam żadnego problemu z zakupem filmow ( don juan demarco i czekolada ) super :)muszę przyznac,ze nawet sie postarano o ładna oprawę filmu . Juz nie moge sie doczekac seansu filmowego bo to świetne filmy