Czekolada

Chocolat
2000
7,4 220 tys. ocen
7,4 10 1 219581
7,0 37 krytyków
Czekolada
powrót do forum filmu Czekolada

Bardzo fajny

ocenił(a) film na 8

Bardzo fajny film i miło sie go ogląda. Są pory wzruszeń i radości. A ta czekolada i słodkości.....Siadajcie oglądac z tabliczkami czekolady pod ręką:D
polecam

użytkownik usunięty
klio666

Ja również polecam :) Ładny film,ale za dużo to nie można spodziewać się po tym filmie.

klio666

Wspaniały film, ani nie za poważny, ani nie banalny. Jeden z takich filmów, które nigdy nie powstaną u nas w Polsce, bo nasi twórcy zawsze muszą przeginać w jedną, bądź drugą stronę. No i Johnny <3

ocenił(a) film na 8
telenowelka

Tak, tak to co napisała telenowelka popieram! Taki smakowity, niewymuszający niczego film;)) Plus Johnny i Julia <i moje spostrzeżenie: mało chemii między aktorami w filmach i czekolada też do nich należy, jakby się nie mogli przełamać....;/>.

ocenił(a) film na 8
klio666

ciekawy :) podobał mi się, mimo, że nie lubię czekolady :P

Imtithal

sadze, ze to switny film. Bardzo mi sie podobal. Swietna gra Juliette Binoche i oczywiscie Johnny Deppa :D! W niektorych momentach film byl nawet smieszny, ale w niektorych doprowadzal nawet do lez. bardzo mi sie spodobala gra Judi Dench ktora na poczatku wydawala sie stara zrzeda, ale pozniej okazala sie kobita z sercem ktora mimo tego ze byla inteligenta niepotrafila dojc do zgody z wlasna corka. Johnny Depp dodal w filmie troche usmiechu :).Imtithal jedno pytanie do ciebie jak mozna nielubic czekolady??