ma ktos moze ten film?? i mógłby sie wymienic??? Bardzo proszę o kontakt wszystkie osoby zainteresowane.
Pozdrawiam serdecznie- Melody_Jodie
płytka z "czekoladą" już jest, tylko ... odezwij się; trzymam ją dla ciebie do 10 kwietnia, później zaoferuję ją szerokiej publiczności; ravit
dostrzeżone:); właściwie, nie tyle dołączasz się do publiczności, ile zaczynasz ją tworzyć; jednak z uwagi na szczególną datę (i wyjątkową godzinę - uuuuh!) potwierdź, proszę, swój akces, najlepiej 11-ego rano; nie wiem tylko, co zrobię, jeśli chętnych będzie więcej...; konkurs jakiś może ogłoszę... :)
co do godziny:) to tak jest, gdy sie mieszka z 2,5 letnim potworem, ktory wstaje przed 5:D
i tę niedogodność życia należy osłodzić <czekoladą>...;
aha! rozumiem, ale... nie bardzo - wszak potwór wstaje po to, by zajmować się nim, a nie internetem, czy, za przeproszeniem, diwidi :)));
jeśli potwór z tak małym stażem i doświadczeniem nie daje spać, to co będzie za lat kilkanaście? o ile pamiętam apogeum potworności przypada jakoś między 16 i 20 rokiem żywota...; oh! ja przecież nie chcę straszyć...
naszczesie bylo to tylko "chwilowa" niedogodnosc:D tzn. moja siostra przyjechala mnie odwiedzic ze swoim prywatnym potworem (poki co ja tak owego nie posiadam). ale ta czekolada to chetnie bym oslodzila jeszcze inne niedogodnosci:)) pozdrawiam.
to faktycznie <na szczęście> :)) zatem, przed tobą jeszcze tylko pięć dni niepewności, czy będzie osłoda, czy nie; mam wrażenie, że Melody_Jodie zapomniała o zgłoszonym problemie i wiele czasu upłynie nim tu ponownie zajrzy; nie ona jedna zresztą - kilku innym osobom poszukującym różne dziwne filmy zaproponowałem pomoc w zdobyciu kopii - nikt nie odezwał się dotąd...; prawidłowość? bądź pozdrowiona gosik :)))
Ravit!!!!!
Bardzo Cię przepraszam, za to ze tu nie zagladałam i że mogłeś poczuć sie zlekceważony. Miałam pewne problemy. Nie mogłam tu zagladać. Wogóle było troche niejasna sytuacja. W każdym razie mam termin do 10 kwietnia tak?? Jeśli tak to mam 2 dni. Juz piszę do Ciebie e-mail. Mam nadzieję ze sie nie spóźniłam.
Ravit napisałam już do Ciebie na e-mail. Mam nadzieje, że go już odebrałeś. Zgodnie z twoimi słowami, że mój termin upływa 10, zdążyłam. Mam nadzieję, ze dotrzymasz obietnicy, pomimo, iż ja przez dłuzszy czas nie odzywałam sie na twoja odpowiedz.
Pozdrawiam
i mam nadzieję, że się wszystko dobrze skończyło... i obie koleżanki obejzały ten film dodając go do swoich ulubionych :D
Ja ten film mam od dawna w mojej domowej dvdtece i wraz z Amelią, Love Actualy i Miastem Aniolow jest praktycznie raz na przyslowiowej tapecie mojego dvd :)
Facet zdawac by sie moglo a takie ma porabane gusta... coosh.
raz na miesiac mialo byc... Zubrowka wplywa w pewnym stopniu na zdolnosc wyslawiania sie, czy to na papierze czy tez na forum :)