denerwują mnie ludzie, którzy (nie wiem po co ;/) piszą pod horrorami komentarze w stylu "totalne dno", "przewidywalne zakonczenie", "porazka rezysera"... wlasnie ci ludzie napewno nie ogladajac filmu oceniaja go krytycznie i odradzaja obejzenie innej osobie (prawdopodobnie dobrego i strasznego horroru) nie ogladalam jeszcze "martwej ciszy", ale jezeli wszyscy pisza, ze horror jest dobry, a jeden gostek sie wyrwal i napisal komentarz taki jak zacytowalam powyzej- no to sorka, ale cos jest nie tak ;/ pozdrawiam\!
Każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie choćby było jedynym odmiennym głosem, po to są komentarze. Jeżeli wszyscy piszą, że jest super a jemu akurat się nie podobał, to widocznie poczuł potrzebę, żeby wyrazić swoje zdziwienie i tyle. Nigdy nie miałaś tak, że nie zgadzałaś się z tym, co mówi większość? A "Martwa Cisza" bardzo przeciętna. Kilka sceny typu "BOOO!" i niezła muzyka. Średniak, 5/10. pzdr.
ja widziałem i odradzam przeciętny to za dużo powiedziane 2/10 to i tak duzo. uwielbiam horrory ale ten był naprawde amatorski momentami śmieszny
skoro nie wolno wydawać negatywnych opinii na temat filmu, to dlaczego można, a według Ciebie wręcz należy wydawać te pozytywne?
pozytywnymi opiniami też można się błędnie zasugerować i stacić czas na oglądnięcie totalnej szmiry.
pomyśl, każdy kij ma dwa końce, więc nie wiem po co Twój post. chyba po to, by wyrazić jak bardzo ograniczasz swoje poglądy i przemyślenia.
od tego są komentarze - żeby wydawać własne opinie. nikt nikogo tutaj nie przymusza do obejrzenia lub odstawienia filmu na półkę.