6,3 39 tys. ocen
6,3 10 1 38557
4,9 12 krytyków
Dead Silence
powrót do forum filmu Dead Silence

Nie jest to film porywający, czasami wręcz nudny. 5/10 to maksimum według mnie. Wybujała historyjka o lalce w którą wstąpił duch brzuchomówczyni. Horror dla 15 latków (bez urazy), może takie osoby przestraszyć. Obejrzałem raz i zapewne jutro już zapomnę.

ocenił(a) film na 10
Normaden

Mnie ani przez chwilę nie nudził.Ciągle akcja się rozwijała. ^^
Tak,mam 15 lat. A co Ty taki stary koń jesteś?

ocenił(a) film na 5
Batmanowa

Ja mam 28 lat i zapewniam cię, że są filmy o stokroć lepsze.

ocenił(a) film na 10
Normaden

O mamo! ;O.
Może i masz rację. Dla mnie ten,to jeden
z najlepszych horrorów.

Batmanowa

Niech założyciel tematu wymieni jakieś horrory nie dla 15-latków nakręcone w tym wieku jak taki mądry.
W zalewie debilnych horrorów opartych na grupie nastolatków + silikonowe barbie jadą na wycieczkę Dead Silence wybija się ponadprzeciętność, ale nie trzeba być na siłę oryginalnym i tasować się w kółko pod horrory ze złotej ery lat 70-80 które sam lubię i właśnie DS mi się podoba bo ma ten stary klimat.

ocenił(a) film na 5
Jordan66

Proszę bardzo:

Shutter Widmo
Egzorcyzmy Emily Rose
Ils
Paranormal Activity
Eden Lake
Sierota

Starczy ?

Normaden

Egzorcyzmy miały głupie zakończenie moim zdaniem ;D. Tak naprawdę jedyny horror na którym się bałam to ten i jeszcze "Ring" (amerykańska wersja) ale miałam 7 lat xD.

ocenił(a) film na 5
Normaden

zgadzam sie horror nie najelpszy;p jednak od dziecka balam sie tych kukielek brzuchomowcow i jak tylko ja zoaczylam to mysle sobie 'masakra' okropne one sa hahaha

ocenił(a) film na 2
socco333

Nędza. Słaby scenariusz, taka sama gra aktorska i muzyka, zero klimatu. Śmiech nie horror.