Wie ktoś coś na temat dystrybucji tego filmu na terenie naszego kraju?
Film wydaje się być świetnym okazem, choćby dla Carismy, tudzież "Kina Grozy" ;)
bez przesady filmu jeszcze nie widzialam ale nie sadze aby to byl film pokroju tych smieci wydawanych przez Carisme czy kino grozy chyba kazdy sie choc raz dal nabrac i kupil promowany przez nich produkt kostnice i innem martwe krzyki blah!!!!!!!!!!! NI NIE tn film zapewne taki nie jest!!!!!!!!!
Ale ja wcale tego filmu nie uważam za zły. Myślę, że może być warty obejrzenia, a rola reżysera zachęca. A Carisme, czy "Kino Grozy" podałem tylko jako przykład. Nie miałem chęci wplatać tutaj jakiś aluzji związanych z kiczowatością produkcji wydawanych przez tych wydawców. Lepiej, żeby wspomniane tytuły to wydały, niż wcale nikt tego nie wydał... Nie sądzisz?
owszem prawda jak to sie mowi lepszy rydz niz nic:)) ale wracajac do dvd jakis czas temu odwiedzilam wypozyczalnie dvd przegladam.... przegladam i nagle co widze Dead Silence!!!! uwazam ze ten film zasluzyl na to by byc w kinach a nie tylko na dvd czekalam i czekalam za nim i sie nie doczekalam:( Na koniec jeszcze male slowko o wydawcach takich jak Carisma czy kino grozy dotychczas jak widzialam ich produkty na polkach to az mnie trzeslo:)) kilka razy kupilam ich produkty ( jako ze jestem fanem kina grozy, horrorow i thrillerow) i strasznie sie na tych zakupach przejechalam i dlatego jak przeczytalam ze moze takie wydawnictwa zajelyby sie sprzedaza tego filmu to mnie porazilo:))) bo toz to bylaby obelga dla tego filmu:)) pomyslalam (na szczescie sie tak nie stalo he he ) dodam takze ze ostatnio jak bylam w cukierni ( tak w cukierni) zakupilam kolejny egzemplarz kina grozy " Mistrzowie Horroru" i co ????? nie zawiodlam sie:))) poraz pierwszy w zyciu nie zawiodlam sie na tym wydawnictwie:))) wiec moze beda z nich jeszcze ludzie:) Pozdrawiam Carolle